Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ένσταση Πνευματικού για την επιστροφή στις τηλεδιασκέψεις

- Advertisement -

Ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος είχε προ οικονομήσει ουσιαστικά στις 18 Ιουλίου πως τα δημοτικά συμβούλια θα επιστρέψουν στις τηλεδιασκέψεις, Η έξαρση της πανδημίας έδωσε στην κυβέρνηση το πάτημα να αποστείλει οδηγία στους ΟΤΑ για διενέργεια τηλεδιασκέψεων και ο δήμος Κορινθίων εφάρμοσε αυτήν την οδηγία στην χθεσινή του συνεδρίαση.

Ο Πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης ‘ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ” Αλέξανδρος Πνευματικός κατέθεσε την διαμαρτυρία του για την εξέλιξη ζητώντας από τον Πρόεδρο του σώματος Αντώνη Κυριαζή τοσ υμβούλιο να επιστρέψει στις δια ζώσης συνεδριάσεις του.

“Με ευθύνη της κυβέρνησης έχει υποβαθμιστεί το δημοτικό συμβούλιο. Με ευθύνη της δημοτικής αρχής  υποβαθμίζεται περισσότερο αφού ενώ δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος ξεκινήσαμε πάλι τις  τηλεδιασκέψεις . Εγώ διαμαρτύρομαι έντονα και  ζητώ από τον Πρόεδρο να ξεκινήσουν πάλι οι δια ζώσης  συνεδριάσεις γιατί εκεί μπορούμε να συζητήσουμε καλύτερα και να κατατεθούν και στοιχεία που μπορεί να είναι χρήσιμα για την συζήτηση που κάνουμε και τις αποφάσεις που παίρνουμε” είπε ο κ.Πνευματικός.

Απαντώντας ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος αναφέρθηκε στην έξαρση που καταγράφει η πανδημία αυτό το διάστημα σημειώνοντας πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως μειονέκτημα στην διενέργεια των συνεδριάσεων με τηλεδιάσκεψη.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog