Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διέλυσαν το κύκλωμα ναρκωτικών στα Εξαμίλια –75 συλλήψεις και καταδίκες -Γυναίκα ο ΄’εγκέφαλος’’

- Advertisement -

Και οι 75 που είχαν συλληφθεί προ 12 μηνών σε τεράστια επιχείρηση της ασφάλειας Κορίνθου στον καταυλισμό των αθιγγάνων στα Εξαμίλια, καταδικάστηκαν την Τετάρτη με ποινές έως και 29 έτη! Πληροφορίες του loutrakiblog αναφέρουν πως μετά την επιχείρηση κυρίως όμως μετά την προχθεσινή απόφαση  πολλοί είναι εκείνοι που έχουν εγκαταλείψει τον καταυλισμό αποδεικνύοντας πως η επιχείρηση της ασφάλειας Κορίνθου ήταν ένα χτύπημα που έκοψε το κεντρικό κεφάλι της Λερναίας ύδρας  της εμπορίας Ναρκωτικών στα Εξαμίλια.

Όλα συνέβησαν πριν από ένα χρόνο. Η ασφάλεια Κορίνθου με γιγαντιαία και συντονισμένη επιχείρηση εισέβαλε στον καταυλισμό στα Εξαμίλια και συνέλαβε συνολικά 75 άτομα!

Στην κατοχή όλων τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών, σύνεργα συσκευασίας και εμπορίας αλλά και άλλα προιόντα εγκλήματος.

Η δίκη των 75 ολοκληρώθηκε προχθές Τετάρτη στο Ναύπλιο με μια απόφαση που χαρακτηρίζεται σταθμός στα χρονικά της περιοχής μας. Οι συλληφθέντες στην πλειοψηφία τους καταδικάστηκαν με ποινές από 16 έως και 29 έτη ενώ κάποιοι αφέθηκαν με αναστολή και περιοριστικούς όρους! Οι ηλικίες των καταδικασθέντων, αντρών και γυναικών είναι από 16 έως και 60.

Η υπόθεση αυτή αποτελεί τεράστια επιτυχία της ασφάλειας Κορίνθου! Η απόφαση της Δικαιοσύνης επισφραγίζει την επιτυχία αυτή και  χτυπά ακριβώς στην καρδιά του διαλύοντας την, ένα μεγάλο και ισχυρό κύκλωμα που για χρόνια λειτουργούσε, δρούσε και αθρόα σκόρπιζε το θάνατο. Οι πληροφορίες του Loutrakiblog λένε πως μετά από την επιχείρηση του περασμένου Ιούλη και τις συλλήψεις των 75 το κύκλωμα μούδιασε. Οι ποσότητες μειώθηκαν ενώ πολλοί άρχισαν να εγκαταλείπουν τον καταυλισμό γνωρίζοντας καλά πως βρίσκονταν πια υπό στενή παρακολούθηση.

Η απόφαση καταδίκης  που ελήφθη την Τετάρτη στο Ναύπλιο ήταν το τελειωτικό χτύπημα σ έναν κύκλο θανάτου χωρίς διακρίσεις.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη επιχείρηση που έχει γίνει στην Κορινθία και στην περιοχή του καταυλισμού των Εξαμιλίων ενός γκέτο που δύσκολα κανείς πλησίαζε πόσο μάλλον να επέμβει. Ο δε αριθμός των 75 συλλήψεων είναι πρωτοφανής όπως και η καταδίκη τους που αποτελεί ένα ηχηρότατο μήνυμα στους εναπομείναντες, σε όσους τυχόν  θα επιθυμούσαν να συνεχίσουν την δράση του κυκλώματος.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ασφάλεια της Κορίνθου που οργάνωσε, συντόνισε και έφερε εις πέρας την αποστολή καταφέρνοντας να διαλύσει στην κυριολεξία την καρδιά του κυκλώματος  που για χρόνια δρούσε με έδρα τον καταυλισμό στα Εξαμίλια και να στείλει ένα ηχηρότατο μήνυμα σε όσους πιθανόν να ήθελαν να συνεχίσουν το έργο που οι συλληφθέντες άφησαν.

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολλά συγχαρητήρια!!!!! Επιτέλους λειτουργεί ο νόμος και σαυτους που νομίζουν ότι είναι υπεράνω γιατί έτσι έχει εδραιωθεί σ’αυτες τις κοινωνικες《ευαλωτες》ομάδες να φέρονται εγκληματικά και να μην τους αγγίζει ο νόμος!!!Μακάρι να υπάρξει τέλος σ’αυτη την αθλιότητα που επικρατεί στην περιοχή μας!

  2. Δεν ξέρω αν έχει μειωθεί η κίνηση, αλλά σίγουρα δεν έχει σταματήσει. Ο καταυλισμός στα Εξαμιλια παραμένει μεγάλη πληγή. Ναρκωτικά κλοπές κ πλιάτσικο είναι σε καθημερινή βάση. Επίσης έχουν αρχίσει να δρουν κ ομάδες από άλλες περιοχές, όπως τα Μέγαρα. Έρχονται εδώ, τάχα πουλάνε υαλοκαθαριστηρες κ τέτοια μικροαντικειμενα, βολιδοσκοπουν την περιοχή στέλνοντας πιτσιρίκια να κόβουν βόλτες κ στη συνέχεια μπουκάρουν στις αυλές κ σηκώνουν ότι βρουν

  3. Γράφετε ένα άρθρο κ τονίζετε διό φορές πόσο μεγάλη επιτυχία είναι της Ασφάλειας Κορίνθου λες και δεν γνώριζαν απανταχού Κορίνθιοι το τι συμβαίνει εδώ κ χροοοονια στον καταυλισμό των Εξαμιλίων

  4. Κάτσε μια μέρα στην στροφή που πάει για τον καταυλισμό τους και θα δεις το ποσό τεράστιο πλήγμα κατάφεραν. Σωρηδόν τα τρυπημένα βαδίζουν προς εκεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog