Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Φρέσκιες παρουσίες αναμένονται στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας

- Advertisement -
Οι τελικές αποφάσεις για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας εν όψει των ερχόμενων εθνικών εκλογών μπορεί να μην έχουν παρθεί ακόμα, όμως μερικά ονόματα ήδη ακούγονται να “παίζουν” δυνατά. Ένα από αυτά είναι της δικηγόρου Έλενας Κονομόδη, η οποία ανήκει στη γενιά των “30ρηδων” του κόμματος, ιδιαίτερα δραστήρια τόσο στην κοινωνία, όσο και στο κόμμα. Γνωστή στο νομό μας μέσα από την άσκηση μάχιμης δικηγορίας και ιδίως την αποτελεσματικότητά της στον χειρισμό υποθέσεων κόκκινων δανείων και τραπεζικού δικαίου.
Έχοντας πλούσιο βιογραφικό, αφού εκτός από νομικές σπουδές, έχει κάνει σπουδές στην πολιτική επιστήμη, κατέχει μάλιστα δύο μεταπτυχιακούς τίτλους, θεωρείται δυνατή παρουσία για την τεχνοκρατική ενίσχυση του κόμματος, κάτι που έχει στις προτεραιότητές της η Κουμουνδούρου. Είναι βασικό μέλος της ομάδας εργασίας για τα ζητήματα προστασίας α’ κατοικίας και χάραξης πολιτικών για την αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης και βασικό μέλος του συντονιστικού του Τμήματος Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης.
Να σημειώσουμε εδώ ότι βασικοί στόχοι του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων είναι η ανανέωσή τους με νέα ηλικιακά και άφθαρτα πρόσωπα, με τεχνοκρατική επάρκεια και ικανότητα να υποστηρίξουν το κοινοβουλευτικό έργο, αλλά και πρόσωπα με επαγγελματική εμπειρία που προέρχονται από την κοινωνία, την αφουγκράζονται και έχουν προσφέρει σε αυτήν.
Η Έλενα Κονομόδη φαίνεται να έχει όλα τα φόντα να δώσει στον ΣΥΡΙΖΑ το νέο αίμα που έχει ανάγκη για την επαναπροσέγγιση της κοινωνίας  και βεβαίως την ανανέωση των ψηφοδελτίων του παντιοτρόπως!
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog