Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Κόρινθος: Ζητούν 900 ευρώ για…30τμ!

- Advertisement -

Για όσο οι ιδιοκτήτες ακινήτων της Κορίνθου επιμένουν σε εξωφρενικά ποσά ενοικίων η Κόρινθος δεν έχει απολύτως καμία προοπτική να γίνει φοιτητούπολη και βεβαίως, τουριστικός προορισμός όπως επιδιώκει.

30 μόλις τετραγωνικά με την υποτυπώδη επίπλωση κοστίζουν για το μήνα Αύγουστο 900 ευρώ! Η τιμή περιλαμβάνει βέβαια ρεύμα και κοινόχρηστα αλλά αν κάνεις δει πως το δώμα χωρά έναν και μόνο άνθρωπο τότε τα 900 ευρώ είναι ένα μεγάλο ποσό που πολύ δύσκολα θα διαθέσει κάποιος κυρίως διότι με αυτά τα χρήματα μπορεί να πάει σε έναν άλλον προορισμό, καταξιωμένο και όχι στα σπάργανα και βέβαια να μείνει σε ένα πολύ καλύτερο κατάλυμα. Αν όχι για 30 ημέρες για λιγότερες σίγουρα όμως με καλύτερη ποιότητα διαμονής και επιλογές στην διάρκεια της διαμονής.

Η περίπτωση των 30 τετραγωνικών δεν είναι η μοναδική. Σπίτια που εκτός σαιζόν είχαν ενοίκιο 350 ευρώ έχουν εκτοξευθεί στα 780.

Βέβαια υπάρχουν και τα όμορφα και προσεγμένα σπίτια, κυρίως 3αρια, που ακόμα και πλήρως επιπλωμένα έχουν τιμή προσιτή, στα 500 ευρώ. Το πρόβλημα εντοπίζεται στα μικρά σπίτια τα οποία για φοιτητές και μοναχικούς είναι απαγορευτικά! Διότι κάποιος θα προτιμήσει να δώσει 500 ευρώ για ένα σπίτι λουξ, από το να δώσει 350 για 25 ή 30 τετραγωνικά επειδή απλά και μόνο βρίσκονται στο κέντρο.

Σίγουρα αυτή η νοοτροπία δεν παραπέμπει σε μια πόλη που θέλει να δημιουργήσει ταυτότητα αλλά σε μια πόλη που απλά θέλει να εκμεταλλευτεί τη σαιζόν. Με μια φόντα; Είναι το αναπάντητο ερώτημα δεδομένου ότι η προσπάθεια ανάδειξης, προβολής και προσέλκυσης κόσμου ξεκίνησε ουσιαστικά πέρυσι. Και Παρ ότι τα δείγματα είναι καλά και στην σωστή κατεύθυνση τέτοιες ενέργειες δρουν αποτρεπτικά για να μην πούμε καταστροφικά.

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εγώ θέλω να αφήσω το σχολείο που ήρθε από αυτή τη δημοσίευση δεν έχει Κόρινθο 900 ευρώ διαμέρισμα 30 τετραγωνικών μόνο στο Λουτράκι οπότε μην ονομάζεται Κόρινθος η Κόρινθος ενοικίαση καταλύματα σε προσιτές τιμές με όλα τα απαραίτητα που χρειάζεται ένα σπίτι και πλήρως επιπλωμένο καθαρό με σεντόνια δικά μας Δήμητρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog