Καπνοί και έντονη μυρωδιά καμένου αντιλήφθηκαν όσοι βρίσκονταν στο κέντρο της Κορίνθου μετά τις 13:30 σήμερα. Οι σειρήνες των πυροσβεστικών δεν άργησαν να ακουστούν με τα οχήματα να κινούνται στην Εθνικής Αντιστάσεως.

Η κλήση στην υπηρεσία μιλούσε για φωτιά στο κτίριο της Εθνικής Τράπεζας Κορίνθου το κατάστημα της οποίας βρίσκεται στον πεζόδρομο, στην συμβολή των οδών Πυλαρινού και Κύπρου.

Τα οχήματα της πυροσβεστικής έπρεπε να μπουν στον πεζόδρομο από την πλευρά της εθνικής Αντίστασης εκεί όμως… υπήρχαν παρκαρισμένα οχήματα! Για 3 και πλέον λεπτά το όχημα της πυροσβεστικής προσπαθούσε να εισέλθει χωρίς αποτέλεσμα αφού ο οδηγός του οχήματος που έκλεινε την είσοδο, Παρ ότι παρκαρισμενος παράνομα, ουδόλως ανησυχούσε αν και στην περιοχή από τις σειρήνες επικρατούσε ένταση.

Τελικά αντιλήφθηκε πως… ενοχλεί και με την άνεση του έφτασε στο όχημα. Αντί όμως με γοργές κινήσεις να ελευθερώσει το σημείο μετακίνησε το όχημα λίγα μέτρα παρακάτω ώστε να μην χάσει και την βολή του πάρκινγκ!

Το πυροσβεστικό συνέχισε να ηχεί την σειρήνα ώστε ο κύριος να κατανοήσει πως… συνεχίζει να ενοχλεί!

Τελικά η δίοδος άνοιξε και το πυροσβεστικό έφτασε στην εστία η οποία περιορίστηκε γρήγορα και χωρίς να κινδυνεύσει κάποιος εντός ή παρακειμένως της τράπεζας.