Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Νυχτοπερπατηματα με …πανσέληνο και τον ορειβατικό Λουτρακίου

- Advertisement -

Με το φεγγάρι του Αυγούστου θα περπατήσει για μια ακόμα χρονιά ο ορειβατικός σύλλογος Λουτρακίου.Την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη ετήσια νυχτερινή πορεία με το φως της αυγουστιάτικης πανσελήνου.

“Η πορεία μας θα είναι σε δάσος ανατολικά του Λουτρακίου και η πορεία μας θα μας φέρει στην κορυφή λόφου απ’ όπου θα δούμε το φεγγάρι να ανατέλλει. Κατηφορίζοντας θα φτάσουμε στο σπίτι του κυνηγού όπου εμείς θα κεράσουμε τσίπουρο και κρασί και για να μην τα πίνουμε ξεροσφύρι φέρτε κάτι φαγώσιμο” αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ορειβατικός.

“Για το σπίτι του κυνηγού υπάρχει καλός χωματόδρομος 4 χιλιομέτρων που μπορούν να φτάσουν και συμβατικά αυτοκίνητα και το μεγάλο ξέφωτο θα επιτρέψει να θαυμάσουν το φεγγάρι να ξεπροβάλει από τον ορίζοντα μικρά παιδιά και όσοι δεν περπατήσουν.

Την επόμενη μέρα Σάββατο 13 Αυγούστου 2022 θα έχουμε νυχτερινή ανάβαση στην κορυφή του Ταϋγέτου όπου το πρωί με την ανατολή του ήλιου θα εκστασιασμένοι από το φαινόμενο της τέλειας πυραμίδας που σχηματίζει η σκιά της κορυφής του Ταϋγέτου στον Μεσσηνιακό κόλπο

Τηλέφωνο πληροφοριών 6932981010

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog