Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ο Δήμος Κορινθίων σε…17 σταθμούς του ΜΕΤΡΟ!

- Advertisement -

Την επιλογή της Κορίνθου και του δήμου Κορινθίων ως προορισμό διακοπών και μονοήμερων εκδρομών διαφημίζει σε εκατοντάδες – χιλιάδες μάτια η αντιδημαρχία τουρισμού επιτυγχάνοντας την φιλοξενία του visitcorinth στους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ. Η προτροπή “visitcorinth” εμφανίζεται σε 17 σταθμούς του μέσου που καθημερινά χρησιμοποιεί χιλιάδες κόσμου στην πρωτεύουσα ενώ πρέπει να σημειωθεί πως είναι ο πρώτος δήμος στην χώρα που επιτυγχάνει τέτοια συμφωνία.

Στόχος είναι η Κόρινθος να μπει στον χάρτη των προορισμών κι αυτό υλοποιείται βήμα – βήμα τα τελευταία χρόνια. Η επισκεψιμότητα έχει αυξηθεί από την πρωτεύουσα, ειδικά το φετινό καλοκαίρι δεκάδες νεαροί και νεαρές χρησιμοποιώντας τον προαστιακό έρχονται να απολαύσουν το μπάνιο τους και τις παροχές χωρίς να χρειάζεται να δαπανήσουν τεράστια κόστη, συγκριτικά με τις πλαζ της Αθήνας και άλλων περιοχών.

Οι υποδομές διαμονής είναι το αμέσως επόμενο βήμα που χρειάζεται η πρωτεύουσα αφού σήμερα διαθέτει ελάχιστες κλίνες, τουλάχιστον στα όρια της. Υπενθυμίζουμε πως το δημοτικό κτίριο των σφαγείων στην περιοχή του Αρχαίου Λιμανιού προοριζόταν για ξενοδοχειακή μονάδα ωστόσο αυτό το έργο ναυάγησε αφού ο επιχειρηματίας ουδέποτε το ξεκίνησε με αποτέλεσμα προ ολίγων μηνών να καταστεί έκπτωτος. Ο Δήμος αναζητά νέο επενδυτή με την ίδια στόχευση ενώ μια ακόμα μονάδα φαίνεται να σχεδιάζεται στην περιοχή σύνδεσης της παραλίας Μεγάλου Αλεξάνδρου με τα 5ΦΙ.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog