Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Καταγγελία αναγνώστη για την συναυλία της Θεοδωρίδου στο ΔΑΚ Κορίνθου

- Advertisement -

Αδιανόητο να διοργανώνονται συναυλίες στο δημοτικό στάδιο Κορίνθου όπως αυτή της Νατάσας Θεοδωρίδου το περασμένο βράδυ και αυτό να βρίσκεται σε τέτοια τριτοκοσμική κατάσταση. Είναι απαράδεκτο εκ μέρους της δημοτικής αρχής όταν γίνεται μία τέτοιου τύπου εκδήλωση τα καθίσματα του σταδίου να είναι γεμάτα από λάσπη και διάφορες άλλες βρωμιές, ενώ κάλλιστα θα μπορούσε ο δήμος να βάλει ένα συνεργείο καθαρισμού με λάστιχα πίεσης να καθαρίσουν τα καθίσματα και τώρα και στη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού την περασμένη εβδομάδα που μάλιστα είχε και εισιτήριο.

Επιπλέον η εξέδρα θα μπορούσε να βρίσκεται σε μεγαλύτερη απόσταση από τις κερκίδες ώστε να μη στριμώχνεται όλος ο κόσμος στη μέση του γηπέδου και να διαχέεται καλύτερα ο ήχος μέσα στο γήπεδο. Ας μη μιλήσουμε για το γεγονός ότι η έλλειψη security πάνω στις κερκίδες είχε ως αποτέλεσμα το να κάθονται ασυνείδητοι πολίτες πάνω στις σκάλες με τραγική συνέπεια οι εθελοντές του ΕΚΑΒ να μην μπορέσουν να προσεγγίσουν για ώρα άτομο που παρουσίασε πρόβλημα υγείας στη διάρκεια της εκδήλωσης.

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι δεν προβλέπονταν όρθιοι μπροστά από το χώρο της συναυλίας μέχρι την προτροπή της Νατάσας Θεοδωρίδου στους υπεύθυνους να ανοίξουν οι θύρες ώστε να μπορέσει ο κόσμος να την απολαύσει ελεύθερα όπως και σε όλες τις άλλες συναυλίες της στην καλοκαιρινή περιοδεία της.

Μιχάλης Βλάχος

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κρίμα. Οκ η λάσπη πλένετε. Αυτό όμως που η άλλη δίνει εντολή να ανοίξουν οι πύλες για να μπορέσει ο κόσμος να την απολαύσει από κοντά, λες και δεν γίνεται και από μικρή απόσταση, είναι απαράδεκτο τι στιγμή που μας κλείνουν σε καραντίνα λόγω του κορώνοιου. Αυτό είναι έγκλημα. Αλλά μπρος την ματαιοδοξία τι τα κρούσματα ,τι ο κορωνοιος;

  2. Απλά δεν πας μην δίνετε τα λεφτά σας για κανέναν χρόνια αυτά συμβαίνουν στις συναυλίες τώρα μάλλον θα Βγήκες εσύ στον κοσμο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog