Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κόρινθος: Η μυρωδιά αποκάλυψε την τραγωδία!

- Advertisement -

Συγκλονίζει από το πρωί την πόλη της Κορίνθου η τραγωδία που αποκαλύφθηκε στην καρδιά της, την οδό Κολιάτσου. Άνδρες της αστυνομικής διεύθυνσης ειδοποιήθηκαν απο περιοίκους για έντονη δυσοσμία απο συγκεκριμένο διαμέρισμα. Κατά την έφοδό τους αφού κανείς δεν απαντούσε στις κλήσεις βρέθηκαν μπροστά σ ένα θέαμα συγκλονιστικό. Άντρας βρισκόταν νεκρός στο χώρο, άγνωστο για πόσες ημέρες, ο ιατροδικαστής που κλήθηκε να ασχοληθεί με την υπόθεση θα δώσει απαντήσεις τόσο για τα αίτια θανάτου όσο και για τις ημέρες που ο άντρας βρισκόταν νεκρός στο σημείο.

Η αποκάλυψη είναι συγκλονιστική αν κανείς βάλει με το νού του πως όλα αυτά συνέβησαν στην καρδιά της πρωτεύουσας του νομού. όχι σε κάποιο έρημο και απομακρυσμένο σημείο. Δείχνει με τον πλέον τραγικό τρόπο την αποξένωση και την μοναξιά. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για τον άντρα, φίλος, συγγενής, γείτονας.

Κι αν δεν ήταν η φυσική μυρωδιά που προκύπτει μετά απο ένα θάνατο ημερών, ο άντρας θα βρισκόταν εκεί, στα αζήτητα. Μόνος και στο θάνατο όπως μόνος φαίνεται να ήταν και στη ζωή.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα  έρθουν στο φως με την ολοκλήρωση της έρευνας των αρχών. Το σημερινό περιστατικό ωστόσο είναι γροθιά στο στομάχι της πολιτισμένης μας κοινωνίας. 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog