Νέα επιδορμή των οικονομικών υπηρεσιών στην Κορινθία, αυτή τη φορά στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ μπήκαν το Λουτράκι και το Βραχάτι με τους ελέγχους να είναι εξονυχιστικούς και να οδηγούν σε καταγραφή 13 παραβάσεων και σε αναστολή λειτουργίας για 48 ώρες δυο καταστημάτων.

Οι έλεγχοι έγιναν απο μεικτό κλιμάκιο της  Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας και
της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, το διάστημα 11 έως 13 Αυγούστου 2022 και περιελάμβαναν εκτός του Λουτρακίου και τους Βραχατίου, την Χαλκιδική και το Ναύπλιο.

Συνολικά βεβαιώθηκαν 13 παραβάσεις που ουσιαστικά δεν θεωρούνται πολλές αν κανείς λάβει υπόψιν του το πλήθος των καταστημάτων που ελέγχθηκαν και στις 4 περιοχές. Το είδος των παραβάσεων αφορά απασχόληση εργαζομένων εκτός ωραρίου και μη έκδοση προβλεπομένων αποδείξεων.

Στο Βραχάτι οι αρχές εντόπισαν 2 επιχειρήσεις , καφέ – εστιατόριο και καφέ – σνακ να απασχολούν συνολικά 7 εργαζομένους εκτός ωραρίου ενώ στο Λουτράκι κατεγράφησαν συνδυαστικά οι δυο παραβάσεις , μια ψαροταβέρνα και ένα εστιατόριο – καφε μπαρ εντοπίστηκαν να μην έχουν κόψει όλες τις απαραίτητες αποδείξεις καθώς και να απασχολούν συνολικά 4 εργαζομένους εκτός ωραρίου.