Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πανσέληνος με…μήνυμα στην παραλία Καλάμια!

- Advertisement -

Έναν διαφορετικό τρόπο επέλεξε να γιορτάσει την Πανσέληνο του Αυγούστου ο Δήμος Κορινθίων. Σε συνεννόηση και συνεργασία με τα καταστήματα της παραλίας “Καλάμια” το βράδυ της Παρασκευής έσβησαν τα φώτα στέλνοντας μήνυμα φυσικής μαγείας και εξοικονόμησης ενέργειας!

Ήταν μια δράση όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση στα πλαίσια του προγράμματος της Γαλάζιας Σημαίας την οποίαν για 2η χρονιά η συγκεκριμένη παραλία λαμβάνει ως εύσημο για την οργάνωση, την καθαρότητα των νερών της και τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Οι πολίτες που βρέθηκαν στην παραλία απόλαυσαν ένα διαφορετικό βράδυ και βεβαίως απεδείχθη στην πράξη πως όλοι μπορούμε να ζήσουμε με λιγότερο φως. Στις περιστάσεις τουλάχιστον δεν είναι η χρήση του απολύτως αναγκαία.

Σε άλλα σημεία του δήμου η Πανσέληνος γιορτάστηκε με μουσική και θέατρο. Σίγουρα η δράση στα Καλάμια όμως  “έκλεψε” τις εντυπώσεις αφού πέραν του ρομαντικού σκηνικού που δημιούργησε έστειλε το μήνυμα της εξοικονόμησης ενέργειας σε μια περίοδο που η κλιματική αλλαγή φοβίζει περισσότερο απο κάθε άλλη φορά και το κόστος ενέργειας έχει εκτοξευθεί.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog