Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Η μέθοδος της καρέκλας καλά κρατεί!

- Advertisement -

Δύσκολη υπόθεση το πάρκινγκ ειδικά τους μήνες του θέρους με τους οδηγούς να αναμειγνύονται στην κυριολεξία σε “πόλεμο” για να εξασφαλίσουν μια θέση πάρκινγκ. Κραταιά θέση σε αυτόν τον “πόλεμο” κρατά η φιλοσοφία του “θέλω να παρκάρω εκεί που είναι η δουλειά μου” με τις εικόνες που καθημερινά παρατηρούνται να είναι τραγελαφικές.

Κάποιοι είναι περισσότερο τυχεροί και έχουν θέσεις πάρκινγκ κατοχυρωμένες. Άλλοι πάλι τις…κατοχυρώνουν με τον δικό τους “μοναδικό” τρόπο! Βάζοντας μια καρέκλα στο σημείο που δεν επιθυμούν να παρκάρει άλλος, μια μέθοδος που αν και είναι παράνομη είναι ανέγγιχτη!

Ουδείς τολμά να μετακινήσει την καρέκλα ωσάν να είναι κάτι ιερό.

Σημεία των καιρών!

Η εικόνα είναι από την περιοχή του Αγίου Νικολάου Κορίνθου σήμερα το πρωί.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γνωστο το κολπάκι από παρκινγκ μέχρι και παράλιες μαζί με ομπρελίτσα δεμένες οι γνωστοί άγνωστοι πάντα τα έχουν κανει τσιφλίκι τους και οι διωκτικές αρχες σφυρίζουν αδιάφορα.

  2. Βγάλτε κ καμία φωτό κ στο Λουτράκι,που επί της Βενιζέλου καφενείο . -Νούμερο -.λίγο πριν την γωνία τοποθετεί μηχανάκια ίσα ίσα για να μην παρκάρουν αυτοκίνητα κ πιάνει μισή γωνία ακριβώς..(οποίος κατάλαβε.. κατάλαβε)τσεκαρισμενο……περιμένω κ από εκεί φωτογραφίες

  3. Καλά.. Δεν χρειάζεται να πατε στην Κόρινθο για να το δείτε αυτό!! Όλος ο κεντρικός δρόμος στο Λουτράκι όπως και οι παραδρομοι έτσι ακριβως ειναι!!! Κάθε μαγαζί σχεδόν έχει και τις καρεκλες του η τα παλιομηχανακια!! Δεν υπάρχουν λόγια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog