Η κατάσταση που επικρατεί στο φανάρι της οδού Κολιάτσου στην Κόρινθο είναι γνωστή και παγιωμένη, δυστυχώς!

Όποιος θέλει να σταθμεύσει για λίγο ώστε να εξυπηρετηθεί από την κάβα που βρίσκεται στο σημείο το πράττει χωρίς απολύτως κανένα ενδοιασμό και βέβαια κατά παράβαση του ΚΟΚ

Ποιος να ελέγξει όμως για τον ΚΟΚ ;

Η αλήθεια είναι πως αν, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, ένας αστυνομικός σταθεί στο σημείο έστω και για μισή ώρα θα καταγράψει αρκετές παραβάσεις λόγω της προσωρινής αυτής στάθμευσης για προμήθεια στην κάβα.

Εκείνο ωστόσο που πραγματικά είναι εξωφρενικό είναι πως κάποιοι οδηγοί λειτουργούν εντελώς απροκάλυπτα κλείνοντας εντελώς την δίοδο και το ρεύμα που οδηγεί τους οδηγούς να στρίψουν δεξιά στο φανάρι και στην οδό Αποστόλου Παύλου.

Ένας τέτοιος οδηγός απαθανατίστηκε σήμερα το μεσημέρι.

Είχε σαν κύριος παρκάρει ακριβώς στο φανάρι κλείνοντας εντελώς το ρεύμα της κατεύθυνσης δεξιά και μάλιστα; Είχε κλείσει και τον καθρέφτη ώστε να μην τον πάρει μπροστά κάποιος εκνευρισμένος, άραγε γιατί, οδηγός.

Άγνωστο παραμένει αν ο ιδιοκτήτης του οχήματος πήγε στην κάβα ή άλλου ώρα 3 το μεσημέρι. Εκείνο που είναι γνωστό είναι πως θεώρησε ότι σε εκείνο το σημείο, ακριβώς στο φανάρι, είναι θέση πάρκινγκ!