Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πάρκαρε στο… φανάρι σαν κύριος, έκλεισε και τον καθρέφτη!

- Advertisement -

Η κατάσταση που επικρατεί στο φανάρι της οδού Κολιάτσου στην Κόρινθο είναι γνωστή και παγιωμένη, δυστυχώς!

Όποιος θέλει να σταθμεύσει για λίγο ώστε να εξυπηρετηθεί από την κάβα που βρίσκεται στο σημείο το πράττει χωρίς απολύτως κανένα ενδοιασμό και βέβαια κατά παράβαση του ΚΟΚ

Ποιος να ελέγξει όμως για τον ΚΟΚ ;

Η αλήθεια είναι πως αν, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, ένας αστυνομικός σταθεί στο σημείο έστω και για μισή ώρα θα καταγράψει αρκετές παραβάσεις λόγω της προσωρινής αυτής στάθμευσης για προμήθεια στην κάβα.

Εκείνο ωστόσο που πραγματικά είναι εξωφρενικό είναι πως κάποιοι οδηγοί λειτουργούν εντελώς απροκάλυπτα κλείνοντας εντελώς την δίοδο και το ρεύμα που οδηγεί τους οδηγούς να στρίψουν δεξιά στο φανάρι και στην οδό Αποστόλου Παύλου.

Ένας τέτοιος οδηγός απαθανατίστηκε σήμερα το μεσημέρι.

Είχε σαν κύριος παρκάρει ακριβώς στο φανάρι κλείνοντας εντελώς το ρεύμα της κατεύθυνσης δεξιά και μάλιστα; Είχε κλείσει και τον καθρέφτη ώστε να μην τον πάρει μπροστά κάποιος εκνευρισμένος, άραγε γιατί, οδηγός.

Άγνωστο παραμένει αν ο ιδιοκτήτης του οχήματος πήγε στην κάβα ή άλλου ώρα 3 το μεσημέρι. Εκείνο που είναι γνωστό είναι πως θεώρησε ότι σε εκείνο το σημείο, ακριβώς στο φανάρι, είναι θέση πάρκινγκ!

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί να μην το παρκάρει δλδ;;; Θα τον ενοχλήσει κανείς;;;; Θα περάσει μήπως η τροχαία να τον γράψει;;;;Καλά κάνει αφού εξευτελίζει το μη κράτος.

  2. Βγάλτε κ στο Λουτράκι καμία φωτογραφία που στην Βενιζέλου κεντρικότατο γωνιακο καφενείο -καφε τοποθετεί μηχανάκια απο την γωνια μέχρι κ την μέση του τετραγώνου..

  3. Εαν δεν υπάρχει parking νομίζω ότι το ίδιο θα έκανες και εσύ και εγώ. Έκαναν την Κόρινθο πεζόδρομο για τα μαγαζιά χωρίς να σκεφτούν ποιος θα κουβαλήσει τα ψώνια και τα εμπορεύματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog