Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Νεκτάριος Σπηλιόπουλος: Ο άνθρωπος «κλειδί» του Δημάρχου Κορινθίων

- Advertisement -

Τεχνοκράτης, με ευρύτατες γνώσεις και εμπειρία στην διοίκηση επιχειρήσεων και μονάδων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μεθοδικός και οργανωτικός , στέλεχος που στοχεύει και επιτυγχάνει, με εξαιρετικές ικανότητες στην διαχείριση και διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού ο κ.Νεκτάριος Σπηλιόπουλος είναι ο άνθρωπος “κλειδί” του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου.Κατέχει σήμερα την θέση του Γενικού Γραμματέα του δήμου Κορινθίων. Από τον Ιούλιο του 2021 είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος του Αναπτυξιακού Οργανισμού ΔΗΜΟΠΡΑΚΤΟΣ, μια συνεργασία τριών δήμων, Κορίνθου – Λουτρακίου – Βέλου/Βόχας ενώ στις τελευταίες εκλογικές διαδικασίες του Πανελλήνιου Συνδέσμου Γ.Γ Ελλάδος ❞𝚱𝚲𝚬𝚰𝚺𝚯𝚬𝚴𝚮𝚺❞ αναδείχτηκε ως Αντιπρόεδρος του.

Τα τελευταία 3 χρόνια είναι ο άνθρωπος πίσω από:

▪️◼️Την αναδιάρθρωση της διοίκησης του δήμου Κορινθίων

▪️◼️Την ψηφιοποίηση  , τον εκσυγχρονισμό και την πιστοποίηση του

▪️◼️Την διεύρυνση και αναβάθμιση των παρεχομένων ηλεκτρονικών υπηρεσιών σε πολίτες και επιχειρήσεις

▪️◼️Την άψογη υλοποίηση του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης»

▪️◼️Την συμμετοχή και ένταξη του δήμου Κορινθίων σε όλα τα χρηματοδοτικά προγράμματα

▪️◼️Την επιτυχία της ένταξης και τελικής χρηματοδότησης  του εμβληματικού για τους δήμους Κορινθίων και Λουτρακίου, έργου ανάπλασης και ενοποίησης του παραλιακού μετώπου, προϋπολογισμού 12 εκ ευρώ, έργο που θα εκτελέσει ο Οργανισμός του οποίου προΐσταται!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η δουλειά του κ.Σπηλιόπουλου αναγνωρίζεται ακόμα και από πολιτικούς αντιπάλους ή ανταγωνιστές. Αναγνωρίζεται από τους πολίτες επάνω στους οποίους έχει «θετικό αποτύπωμα». Το βιογραφικό του «βαρύ» και αξιόλογο. Στο δε Λουτράκι όπου βρέθηκε σε θέσεις ευθύνης του δήμου από το 1999 έως το 2012 ήταν ο άνθρωπος που ουσιαστικά δημιούργησε, μεταξύ άλλων, το spa αλλά και το συνεδριακό Κέντρο.  (Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα εδώ: http://isportmanagement.gr/images/uop/faculty/cv/Spiliopoulos_CV_GR_2020.pdf )Η αποχώρηση του επι δημαρχίας Λογοθέτη ήταν πλήγμα, μια κίνηση από την οποίαν επωφελήθηκε η Κόρινθος και ο νυν Δήμαρχος ο οποίος επέλεξε τον κ.Σπηλιόπουλο για την θέση του Γενικού του Γραμματέα.

 

Η πορεία του ως σήμερα, οι επιτυχίες του στην θέση που κατέχει αποδεικνύουν αυτό που παλαιότερα το Loutrakiblog έχει γράψει πως «το Λουτράκι εξάγει τεχνογνωσία». Κι αυτή αν μη τι άλλο είναι η απόδειξη μιας εξαιρετικής πορείας 26 ετών για τον ίδιο, η απόδειξη μιας εξαιρετικής επιλογής για το Δήμαρχο Κορινθίων.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog