Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

ΒΟΜΒΑ: Ετοιμάζει παραίτηση αντιδήμαρχος του Νανόπουλου για να είναι υποψήφιος;

- Advertisement -

Κινήσεις φαίνεται να γίνονται στο παρασκήνιο για να δημιουργηθεί ομάδα απέναντι στο δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο, και μάλιστα ομάδα προερχόμενη από τη Νέα Δημοκρατία! Της ομάδας φαίνεται να ηγείται εν ενεργεία αντιδήμαρχος, αυτό επικαλούνται όσοι προσεγγίζουν στελέχη με στόχο να συγκροτήσουν την ομάδα.

Τα ίδια στελέχη που ψάχνουν υποψηφίους, αναφέρουν σε αυτούς που προσεγγίζουν πως ο αντιδήμαρχος προτίθεται να παραιτηθεί εντός των μηνών Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου προκειμένου να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του!

Ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος, σήμερα ιδιαίτερα ευνοημένος από την δημοτική αρχή Νανόπουλου, προ εβδομάδων, όταν και πάλι είχαν φουντώσει οι φήμες περι υποψηφιότητας του είχε, λένε οι πληροφορίες του loutrakiblog, αρνηθεί καθέτως στον ίδιο το δήμαρχο μάλιστα πως έχει τέτοιες βλέψεις.

Πάντως κινήσεις εξ ονόματος του αυτές τις ημέρες γίνονται.

Αν είναι ψέματα και κάποιοι τον χρησιμοποιούν θα πρέπει να το δει.

Αν είναι αλήθεια τότε η παραίτηση θα είναι γεγονός σε λίγες εβδομάδες και οι όρκοι πίστης και αυτοδιοικητικής αγάπης, κούφια λόγια, παραπλανητικά.

Τι θα πράξει ο Βασίλης Νανόπουλος είναι άγνωστο διότι και στα δικά του αυτιά φτάνουν αυτές οι φήμες. Την πρώτη φορά έδωσε “άφεση αμαρτιών” και πίστεψε τους όρκους. Θα πράξει αναλόγως και τώρα;

Αν ναι, θα δείξει στην κοινωνία που επίσης ακούει τις φήμες πως είναι δέσμιος καταστάσεων και προσώπων προκειμένου να κατορθώνει να διοικεί, να έχει πλειοψηφία. Είναι όμως η πλειοψηφία το ζητούμενο όταν ένας “δικός σου αντιδήμαρχος” προτίθεται να γίνει δήμαρχος στη θέση του Δημάρχου;

Σίγουρα οι μέρες και οι ώρες για το δήμαρχο Κορινθίων είναι δύσκολες αφού είναι προφανές πως καλείται να πάρει αποφάσεις. Ειδικά επειδή, όπως και ο λαός μας λέει, καπνός χωρίς “φωτιά δεν υπάρχει” και το δις εξαμαρτείν, Δήμαρχε, ουκ ανδρός σοφού!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog