Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Νοσοκομείο Κορίνθου: Με 3 γιατρούς τα Επείγοντα

- Advertisement -

Θερμοπύλες συνεχίζει να φυλά το νοσοκομείο Κορίνθου, οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του. Μήνα Αύγουστο, με τον πληθυσμό του νομού να αυξάνεται , τρεις μόλις γιατροί στο τμήμα επειγόντων καλούνται να ανταποκριθούν στα όποια περιστατικά προκύψουν. Την είδηση δίνει στην δημοσιότητα ο αντιπρόεδρος του ιδρύματος ο οποίος ευχαριστεί τους γιατρούς για την παρουσία, το έργο και την υπερπροσπάθεια του.

Οι ανάγκες σε προσωπικό του ιδρύματος έχουν αναφερθεί πολλάκις, το νοσοκομείο λόγω της κομβικής του θέσης εφημερεύει όλες τις ημέρες του χρόνου και όλες τις ώρες της ημέρας, χωρίς βέβαια η κεντρική πολιτεία να κατανοεί την συνθήκη είτε αρνούμενη να το στελεχώσει επαρκώς είτε αποσπώντας προσωπικό του σε άλλες μονάδες υγείας.

Πρόσφατα δόθηκε στην δημοσιότητα επιστολή – κόλαφος του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού όπου εκεί καταγράφοντας ακριβώς οι ανάγκες και οι δυνάμεις.

Και ενώ η γραφειοκρατία, οι δεσμεύσεις και οι υποσχέσεις καλά κρατούν, όσοι εργάζονται στο νοσοκομείο καθημερινά δίνουν από το περίσσευμα του εαυτού τους για να ανταποκριθούν.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εκεί δεν υπάρχει τίποτα εάν αρρωστήσετε μην περάσετε ούτε από έξω έχασα την μάνα μου τον Ιανουάριο όταν διαγνώστηκε με Κόρονοιο νοσηλεύτηκε εκεί για δώδεκα ημέρες κ έχασε την μαχη για την ζωή της 10 μέρες μετά αφότου την διασολινωσαν δεν υπήρχε γιατρός πνευμονολογος υπήρχε μονάχα δερματολόγος κ παθολόγος λιπών τα συμπεράσματα δικά σας την μάνα μου την φρόντιζαν οι δερματολόγοι δυστυχώς όταν το αντιληφθεικα ήταν πολύ αργά κ δεν μπορ

  2. Μακριά από νοσοκομείο Κορίνθου δεν έχει πνευμονολογους τους άρρωστους με Κόρονοιο τους φροντίζουν οι δερματολόγοι έλεος έλεος κ εσχος….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog