Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κόρινθος: Επιχείρηση σκούπα για μια…αφίσσα!

- Advertisement -

Στους δρόμους είναι από το πρωί συνεργεία της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου Κορινθίων προκειμένου να απομακρύνουν αφίσα η οποία κολλήθηκε το Σαββατοκύριακο παντού προκαλώντας αντιδράσεις. Η αντίδραση δεν αφορά στην παράνομη φύση της ενέργειας αφού η αφισοκόλληση ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αλλά για τα όσα έγραφε και απεικόνιζε. Η Αφίσα διαφήμιζε event στην περιοχή του Χιλιομοδίου, σε συγκεκριμένο κατάστημα, με νεαρή κυρία ελαφρώς ντυμένη να απεικονίζεται και παραπλέυρως να αναγράφεται “Πανηγύρι Παραμονή Παναγία Φανερωμένη”.

Η αναφορά στον εορτασμό της Παναγιάς την οποίαν το Χιλιομόδι τιμά με λαμπρές θρησκευτικές εκδηλώσεις και το πανάρχαιο έθιμο του Οδοιπορικού της Παναγίας από το παλιό στο νέο μοναστήρι, προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις οδηγώντας τον αντιδήμαρχο καθαριότητας σε “τελεσίγραφο” το Σάββατο για την απόσυρση των αφισών. Βέβαια όχι μόνο του συγκεκριμένου event αλλά όλων των αφισών αφού η ενέργεια είναι παράνομη.

Τελεσίγραφο Μπίτζιου για τις αφίσες: Ως το βράδυ να βγούν, άλλως…

Μεγάλο μέρος των αφισών, υπό το βάρος και του προστίμου που ανακοινώθηκε, αφαιρέθηκαν ωστόσο σήμερα το πρωί έπιασαν δουλειά και τα συνεργεία του δήμου προκειμένου να μην υπάρχει ούτε μια από τις παράνομες και προκλητικές όπως αποδείχθηκε από την αντίδραση του κόσμου, αφίσες.

Η επιχείρηση είναι αυτήν την ώρα σε εξέλιξη και αν μη τι άλλο αποτελεί “μήνυμα” και στους μελλοντικούς που θα σκεφτούν να προβούν σε μια τέτοια ενέργεια.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι ντροπή και αίσχος με τέτοια έκπτωση ηθικών αξιών στις μέρες μας και δε μιλάω για την αφισοκόλληση αναφέρομαι στην απόφαση η έγκριση τέτοιων εκδηλώσεων με εικονιζόμενη τέτοιες φίρμες παραμονη γιορτής της πιο τιμωμενης γυναίκας και στη χάρη του τι παει να παει γυναίκα και μάνα. Έλεος πια με τη φτηνια και τη προστυχια για χάρη του κέρδους, της μασάς και της αρπαχτής για τα φράγκα!!!!

  2. Μπράβο σάς το να βάλουμε μία αφίσα για διαφήμιση το καταλαβαίνω παρόλο που είναι παράνομο αλλά μας διαφημίζουν και έτσι δες τη δουλειά τους και αυτό πάει πολύ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog