Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Κυκλοφοριακό έμφραγμα χωρίς τέλος!

- Advertisement -

Το κυκλοφοριακό πρόβλημα του Λουτρακίου τους θερινούς μήνες είναι γνωστό. Δεκάδες αυτοκίνητα προσπαθούν να κινηθούν στην κεντρική οδό του “ξεχνώντας” τον περιφερειακό που υπάρχει και μπορεί να ανακουφίσει σε μεγάλο βαθμό, την ίδια ώρα που η ασυδοσία με τις προμήθειες συνεχίζεται ανεξέλεγκτα. Το πρωί του Σαββάτου,ώρα 11 και κάτι, όχημα τροφοδοσίας είχε παρκάρει αντίθετα στο ρεύμα προς Περαχώρα και έκανε τη δουλειά του αδιαφορώντας για το “έμφραγμα” που για 15 λεπτά περίπου προκαλούσε στο κέντρο της πόλης. Χθες Κυριακή, πριν τις 8 το βράδυ, η τεράστια κίνηση που ερχόταν από Βουλιαγμένη, Σχίνο, Περαχώρα κόλλησε στο κέντρο εξαιτίας και της απίστευτης μπόρας που ξέσπασε και είχε σαν αποτέλεσμα πολλοί οδηγοί να φοβηθούν, να μην βλέπουν να οδηγήσουν και άλλοι βέβαια απλά να σταματούν επι τόπου.

Κόρνες, νεύρα και απίστευτη ταλαιπωρία κυρίως στο ύψος του ΟΤΕ και πριν απο το φανάρι εξόδου. Το κομφούζιο ενέτεινε η πρόθεση πολλών να στρίψουν  προς την Μάτση, κίνηση όχι ιδιαίτερα εύκολη αφού το ρεύμα εισόδου στο Λουτράκι ήταν μεγάλο και ουδείς έδινε προτεραιότητα στην στροφή προς Μάτση.

Το πρόβλημα είναι τεράστιο και δεν οφείλεται μόνο στον μεγάλο αριθμό οχημάτων. Οφείλεται κυρίως στην παιδεία των οδηγών, των επαγγελματιών και όσων χρησιμοποιούν το οδικό δίκτυο το οποίο θα πρέπει να κατανοήσουν πως διέπεται από κανόνες χρήσης και δεν αποτελεί οδό προσωπικής χρήσης.

 

Σίγουρα αυτή η κατάσταση είναι ένας λόγος για να μην επισκεφθείς το Λουτράκι και κάποια στιγμή οι αρμόδιες αρχές θα πρέπει να βρουν την λύση.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η μεγάλη κίνηση όχημα δεδομένη για Ιούλιο και Αύγουστο.Η έλλειψη οδηγικής παιδείας δεν μπορεί να αλλάξει ούτε γενικώς ούτε ειδικώς για το Λουτράκι.Άρα μένει η ανάδειξη και κατανόηση ότι ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΑΥΣΤΗΡΟΣ, ΣΥΝΕΧΗΣ και ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΛΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΛΕΓΧΟΣ των μέτρων Τροχαίας, είτε αυτά απαιτείται να ασκούνται αποκλειστικά από το ΑΤ ΛΟΥΤΡΑΚΊΟΥ, είτε α

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog