Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κόρινθος: Στοχεύουν δημαρχείο με «άρμα» την Μπάρτσα;

- Advertisement -

Ολοένα και φουντώνουν οι φήμες στην πόλη της Κορίνθου για τα δημοτικά πράγματα και την δημιουργία νέας δημοτικής ομάδας, εκ νέας δημοκρατίας μάλιστα προερχόμενης. Και προ ημερών γράψαμε για το θέμα αναφέροντας πληροφορίες για παραίτηση αντιδημάρχου του νυν Δημάρχου  προκειμένου να ηγηθεί της προσπάθειας.

Σήμερα τα «πηγαδάκια» μιλούν για άλλον εν ενεργεία δημοτικό σύμβουλο, με θέση, στο πλευρό του Βασίλη Νανόπουλου, που επιδιώκει να ηγηθεί της προσπάθειας. Το πρόσωπο αυτό, ενώ έχει δηλώσει πως προτεραιότητα του είναι το Επιμελητήριο,  φαίνεται σήμερα να συζητά και το ενδεχόμενο της υποψηφιότητας για δήμαρχος Κορινθίων. Μάλιστα η ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο τις τελευταίες εβδομάδες και την ομάδα της Κορίνθου, ενισχύει αυτήν την φιλολογία με πολλούς να θεωρούν πως η ομάδα θα λειτουργήσει θετικά σε μια ενδεχόμενη εκλογή αφού θα κινητοποιήσει ένα μεγάλο μέρος του αθλητικού κόσμου. Η παρουσία του Αλέξη Κούγια για κάποιους είναι ευεργετική σε αυτό το σενάριο για άλλους πάλι όχι.

Επίσημες ανακοινώσεις φυσικά δεν υπάρχουν ακόμα. Τα πρόσωπα συζητούν, διαπραγματεύονται, πολλά από αυτά αλλάζουν πορεία χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι πλήττεται η αξιοπιστία τους, σε λίγους μήνες ωστόσο το τοπίο θα ξεκαθαρίσει αφού όλοι θα πρέπει να τοποθετηθούν επισήμως.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog