Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βόμβα Σταυρέλη για την ενοποίηση του παραλιακού μετωπου: Δεν υπάρχει έργο 12 εκ ευρώ για την Κόρινθο!

- Advertisement -

Το έργο της ανάπλασης και ενοποίησης του παραλιακού μετώπου της Κορίνθου και του Λουτρακίου «απομυθοποιεί» ο επικεφαλής της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Νίκος Σταυρέλης. Ο υποψήφιος Δήμαρχος σε δημόσια τοποθέτηση του στο ραδιόφωνο ΗΛΕΚΤΡΑ μίλησε για ένα έργο που όσον αφορά την Κόρινθο προβλέπει μόλις 2 χιλιόμετρα ανάπλασης σιδηροδρομικής γραμμής και ΟΧΙ παραλιακού μετώπου από τα συνολικά 6 χιλιόμετρα της παρέμβασης, για ένα έργο που στο οικονομικό αντικείμενο η Κόρινθος έχει 4 εκ ευρώ και όχι 12!

Ο Νίκος Σταυρέλης ύμνησε την μελέτη που εκπόνησε ο Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων κάνοντας λόγο για εξαιρετική μελέτη, αναφορά που εμμέσως πλην σαφώς  υποβαθμιζει το έργο του δήμου Κορινθίων και των υπηρεσιών του.

Ισχύουν τα όσα είπε σήμερα ;  αδίκως τυρβάζουν δήμος Κορινθίων, δήμαρχος, Γενικός Γραμματέας και Υπουργός;

Η αναφορά του επικεφαλής της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ δεν εγειρει ερωτηματικά μόνο για την δημοτική αρχή Βασίλη Νανόπουλου και το πώς διαχειρίζεται και επικοινωνεί το συγκεκριμένο έργο αλλά μέμφεται και το Υπουργείο περιβάλλοντος και τον υπουργό Νίκο Ταγαρά ο οποίος έχει ανακοινώσει με το ίδιο εύρος το συγκεκριμένο έργο.

Ο Νίκος Σταυρέλης είναι στις τοποθετήσεις του πάντα προσεκτικός και ακριβής και γι αυτό η σημερινή του αναφορά δημιουργεί ερωτήματα και τριγμούς τα οποία αμφότεροι, δήμος και Υπουργείο θα πρέπει να απαντήσουν και να αποκαταστήσουν.

Αναμένοντας απαντήσεις…

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog