Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συνεργασία επιφανή Λουτρακιώτη επιχειρηματία με τον Α.Ο.Λουτράκι

- Advertisement -

Διευρύνει τις συνεργασίες του ο ΑΟΛ. Εκτός από τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές φαίνεται ότι τη διοίκηση την ενδιαφέρουν και άλλα σημαντικά πράγματα, που δεν θα αποκαλύψουμε σήμερα, ώστε η ομάδα να βρεθεί και πάλι στη Γ Εθνική.

Έτσι, οι ορίζοντες διευρύνονται, με σχεδιασμό κι όραμα προχωρά φέτος η διοίκηση της ομάδας, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά στη συμφωνία με επιχειρηματία από το Λουτράκι που θα βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα όπως προσδοκάται.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του loutrakiblog, επιτυχημένος επιχειρηματίας του Λουτρακίου, πρόκειται να συνεργαστεί με τη διοίκηση του Α.Ο.Λουτράκι.

Πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο επιφανής επιχειρηματίας δεν θα έχει σχέση με το ποδοσφαιρικό κομμάτι αλλά με την επικοινωνία και το μάρκετινγκ.

Ήδη έχει ασχοληθεί με άλλα σωματεία στο παρελθόν και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, ειδικά στο οργανωτικό κομμάτι.

Το όνομα του είναι γνωστό στο loutrakiblog, αλλά εν αναμονή της επίσημης αποφάσεως του ΔΣ του ΑΟΛ δεν το δημοσιοποιούμε.

Πιστεύουμε όμως ότι η φιλία του με τον πρόεδρο κ. Θωμά Καναβο αλλά και η αγαστη τους συνεργασία κατά το παρελθόν θα επιστεγασουν μια άριστη συνεργασία με σκοπό την άνοδο της ομάδας στη Γ Εθνική!

Σύντομα θα έχουμε νεότερα και θα σας ενημερωσουμε! Μείνετε συντονισμένοι στο loutrakiblog..

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog