Η αλήθεια είναι πως η παρουσία της παράταξης του Μαάρκου Λέγγα στην 4ετία που ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Οκτώβριο, δεν ήταν έντονη. Πολλοί μιλούν για ιδιαίτερα “χλιαρή” αντιπολίτευση στο Σπύρο Σταματόπουλο εάν βέβαια κρίνει από το προεκλογικό πρόγραμμα της παράταξης.
Σήμερα ο επικεφαλής Μάρκος Λέγγας επανέρχεται με οξύτητα θα έλεγε κανείς. Σε ένα σύντομο κείμενο περιγράφει την 4ετία του νυν δημάρχου καταλήγοντας πως “είναι καιρός να πάνε σπίτια τους”.

“Σε μια πόλη, το Κιάτο, μια πόλη που την έκαναν Καμπούλ και καθημερινά σπάμε τα αυτοκίνητα μας από τις λακκούβες του οδοστρώματος, που τα αντιπλυμμηρικά έργα του Ζορμπά από το 2018 δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα, που τα έργα υδροδότησης με το αγίασμα των νερών Στυμφαλίας δεν έχουν ολοκληρωθεί παρόλο που σας είπαν ψέματα προεκλογικά ότι είχαν ολοκληρωθεί, που οδεύουμε στο τέλος της δεύτερης τετραετίας και οι Αποθήκες ΑΣΟ δεν έχουν αποπερατωθεί, που το Άνω Διμηνιό συνεχίζει να μην έχει πόσιμο νερό εν έτη 2022 και έχουμε διασυρθεί στο Πανελλήνιο, σε έναν Φενεό που δεν αξιώθηκαν να ολοκληρώσουν 4 χρόνια ένα γεφυράκι στο Μεσινό, σε έναν υγροβιότοπο Natura, την Λίμνη Στυμφαλίας που αργοπεθαίνει και μαζί με αυτήν σε έναν Δήμο σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα που καταγράφει επίσημα πληθυσμιακή μείωση την μεγαλύτερη στον νόμο και μπορεί να συγκριθεί με ακριτικές περιοχές όπως της Θράκης και της Ηπείρου, τα πληρωμένα τοπικά ΜΜΕ και διάφορα παπαγαλάκια προσπαθούν να μας πείσουν για το τρίπτυχο της επιτυχίας Σταματόπουλου, επειδή ο Ταγαράς υπέγραψε προεκλογικά ένα κονδύλι να πέσει άσφαλτος σε αγροτικούς δρόμους στον νομό! Απλά μας κούρασαν, καιρός είναι να γυρίσουν σπίτια τους!”

Θα πείσει τους Σικυώνιους ορεινούς και πεδινούς μετά την ηχηρή απουσία των τελευταίων ετών;