Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μπάχαλο στη βυθιζόμενη γέφυρα της Ποσειδωνίας. Νεύρα και βρισιές (φωτο-video)

- Advertisement -

Απιστευτη ήταν σήμερα το απόγευμα, η ταλαιπωρία των οδηγών καθώς περίμεναν να ανέβει η γέφυρα της Ποσειδωνίας για να μετακινηθούν από Κόρινθο προς Λουτράκι και το αντίστροφο.

Αρκετοί πήγαιναν στη δουλειά τους, οι οποίοι λόγω της καθυστέρησης άργησαν, ενώ ένα ασθενοφόρο περίμενε να περάσει προς το Λουτράκι.

Η προειδοποιητική πινακίδα έγραφε ότι η γέφυρα θα ανοίξει στις 4.55. Οι οδηγοί είχαν σχηματίσει ουρά με τα οχήματά τους και περίμεναν καρτερικά να ανοίξει.

Μάταια όμως, η γέφυρα δεν ανέβηκε ποτέ στην ώρα της ώστε να περάσουν οι οδηγοί. Η πινακίδα έγραφε ανοικτή, αλλά τα πλοία ακόμα περνούσαν απο το κανάλι.

Οι οδηγοί ρωτούσαν τους υπαλλήλους της γέφυρας αλλά και πάλι μάταια. Περίμεναν πάνω από 15 λεπτά, βλέποντας τα καράβια να περνούν το κανάλι και την πινακίδα να γράφει «ανοικτή» με αποτέλεσμα τα νεύρα να κτυπήσουν κόκκινο και κάποιοι  να βρίζουν την ΑΕΔΙΚ για την ταλαιπωρία τους.

Το ασθενοφόρο περίμενε να περάσει, μια κυρία φώναζε γιατί άργησε στη δουλειά της, ένας κύριος έχασε κάποιο ραντεβου και κάποιος άλλος κύριος «στόλισε» κανονικά τους υπαλλήλους της ΑΕΔΙΚ.

Για του λόγου το αληθές δείτε το βίντεο που ακολουθεί

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πρέπει να γίνει μια καλή μελέτη και να καταργηθούν οι βυθιζόμενες, αφού όλο προβλήματα βγάζουν. ίσως εναέριες να είναι μια καλύτερη λύση.

  2. Δεν τους νοιάζει η θεσούλα τους,εινσι κολλημένη,με,την καρέκλα αλίμονο στους,οδηγούς.. Πολλά μπράβο στον κύριο που πήγε,και τους,τα,έψαλε👏👏

  3. Δεν είναι πρώτη φορά.η φωτεινή επιγραφή γράφει γέφυρα ανοιχτή και μόλις φτάνουμε είναι κατεβάσμενη.δεν ενδιαφέρονται.

  4. Ε βέβαια όταν Η εταιρεία ξέρει μόνο να τα οικονομάει δεν τη νοιάζει ούτε η λειτουργία της διώρυγας ούτε οι κατολισθήσεις που έγιναν ούτε γέφυρες που χαλάνε συνέχεια

  5. Προχειρότητα σε όλο της το μεγαλείο. Η γέφυρα στα Ίσθμια είναι μισή, η εφαρμογή δεν λειτουργεί… Ζούμε την εποχή της τεχνολογίας τόσο δύσκολο είναι να υπάρχει τουλάχιστον το application και οι πίνακες να ενημερώνουν σωστά;

    • Ίσθμια!Γέφυρα μισή χωρίς διάβαση πεζών!!!Μεσημέρι την περασμένη εβδομάδα.Τουρίστες πάνω στη γέφυρα χαζεύουν τραβώντας φωτογραφίες.Είμαι πίσω από αυτοκίνητο με γαλλικές πινακίδες το οποίος περιμένει

  6. To σημείο θσ μείνει στην ιστορία για τη συνάντηση των συριζαίων που μαζεύτηκαν 2 και κούκος και επιτέθηκαν κατόπιν και στο LB που έδειξε τη μεγαλειώδη τους συγκέντρωση. Πίσω στο 3%.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog