Απιστευτη ήταν σήμερα το απόγευμα, η ταλαιπωρία των οδηγών καθώς περίμεναν να ανέβει η γέφυρα της Ποσειδωνίας για να μετακινηθούν από Κόρινθο προς Λουτράκι και το αντίστροφο.

Αρκετοί πήγαιναν στη δουλειά τους, οι οποίοι λόγω της καθυστέρησης άργησαν, ενώ ένα ασθενοφόρο περίμενε να περάσει προς το Λουτράκι.

Η προειδοποιητική πινακίδα έγραφε ότι η γέφυρα θα ανοίξει στις 4.55. Οι οδηγοί είχαν σχηματίσει ουρά με τα οχήματά τους και περίμεναν καρτερικά να ανοίξει.

Μάταια όμως, η γέφυρα δεν ανέβηκε ποτέ στην ώρα της ώστε να περάσουν οι οδηγοί. Η πινακίδα έγραφε ανοικτή, αλλά τα πλοία ακόμα περνούσαν απο το κανάλι.

Οι οδηγοί ρωτούσαν τους υπαλλήλους της γέφυρας αλλά και πάλι μάταια. Περίμεναν πάνω από 15 λεπτά, βλέποντας τα καράβια να περνούν το κανάλι και την πινακίδα να γράφει «ανοικτή» με αποτέλεσμα τα νεύρα να κτυπήσουν κόκκινο και κάποιοι  να βρίζουν την ΑΕΔΙΚ για την ταλαιπωρία τους.

Το ασθενοφόρο περίμενε να περάσει, μια κυρία φώναζε γιατί άργησε στη δουλειά της, ένας κύριος έχασε κάποιο ραντεβου και κάποιος άλλος κύριος «στόλισε» κανονικά τους υπαλλήλους της ΑΕΔΙΚ.

Για του λόγου το αληθές δείτε το βίντεο που ακολουθεί