Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η σχολή ποδοσφαίρου του ΑΟΛ ξεκινά προπονήσεις

- Advertisement -

Μπαίνοντας στον 17ο χρόνο λειτουργίας της η Σχολή Ποδοσφαίρου του Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ, κάνει την έναρξη των προπονήσεων της στις 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:30 στο SportCamp στο Λουτράκι.

               Στις εγκαταστάσεις του SportCamp θα φιλοξενηθούμε κατά τον πρώτο μήνα λειτουργίας μας, έως ότου παραδοθεί το ΘΩΔΕΙΟ Στάδιο Λουτρακίου με το νέο υβριδικό χλοοτάπητα, που θα επιτρέψει στους μικρούς μας φίλους να χαρούν την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο, σε ένα γήπεδο που όμοιο του δεν υπάρχει στην Κορινθία.

               Στα θετικά σημεία της ιστορίας της Σχολής Ποδοσφαίρου του Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ, που έχει αποτελέσει το εφαλτήριο για δεκάδες αθλητές που αγωνίζονται αυτή την στιγμή στην Κορινθία και αλλού, έρχονται να προστεθούν:

·        Άριστα εξειδικευμένο τεχνικό επιτελείο

·        Μοναδικές αθλητικές εγκαταστάσεις

·        Δωρεάν εγγραφή για τους αθλητές

·        Δωρεάν αθλητικός εξοπλισμός

·        Συμμετοχή στα Πρωταθλήματα της ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

·        Συμμετοχή σε τουρνουά (εντός και εκτός Κορινθίας)

Επιπλέον ο πρώτος μήνας λειτουργίας που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του SportCamp στο Λουτράκι θα είναι χωρίς συνδρομή για τους αθλητές ενώ η μετακίνηση από το κέντρο του Λουτρακίου έως τις εγκαταστάσεις θα είναι επίσης δωρεάν με λεωφορείο που θα μισθώνει ο σύλλογος.

Περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους να έρθουν να τους μάθουμε την αξία του αθλητισμού στην ζωή τους, να τους βοηθήσουμε να δημιουργήσουν φίλους και  να μάθουν να αγαπούν το ποδόσφαιρο.

Οι ώρες προπονήσεων θα είναι Τρίτη και Πέμπτη 15:30 με 17:00 και Σάββατο 10:00 με 11:30

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα:

·        6944397339 | Υπ/νος Σχολής Ποδοσφαίρου | καθημερινά 18:00 – 20:00

·        2744023999 |τηλ. Εγκαταστάσεων | Καθημερινά 09:00 – 17:00

Ο σύλλογος θα ήθελε για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσει τον κ. Καραβούλη Σπύρο για την δωρεάν παραχώρηση των εγκαταστάσεών του SportCamp προκειμένου να φιλοξενηθούν τα τμήματα της Σχολής Ποδοσφαίρου για όσο διάστημα το Θώδειο Στάδιο είναι εκτός λειτουργίας. 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog