Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Είναι γεγονός! Κυκλοφορεί το βιβλίο του Dr Δημήτρη Ζόγκα

- Advertisement -
Κυκλοφορεί το βιβλίο του συντοπίτη μας ιατρού-καθηγητή κ. Δημήτρη Ζόγκα από τις εκδόσεις «δίολκος».
Η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί σε εκδήλωση, στη δημοτική βιβλιοθήκη στο Λουτράκι, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022, με την ευγενική χορηγία του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.
Το βιβλίο θα προλογίσει η Έλενα Γεωργίου-Μανάβη
Ακολουθεί η ανακοίνωση
“Ο ιατρός Δημήτρης Αθ. Ζόγκας σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου του, “Από το λυκαυγές στο λυκόφως – Το οδοιπορικό ενός χειρουργού”, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 19.00 στον κήπο της Δημοτικής
Βιβλιοθήκης Λουτρακίου. (σε περίπτωση κακοκαιρίας, η εκδήλωση θα διεξαχθεί την ίδια ώρα και μέρα στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Λ-Π-Αγ.Θεοδώρων).
Την εκδήλωση υποστηρίζει ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων και το Εθνομουσικολογικό Ίδρυμα Πέτρου Γ. Ζήση”
- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Από καιρό σκεφτόμουν ότι κάποια τιμή θα έπρεπε να είχε δοθεί στον συγκεκριμένο γιατρό και γνήσιο πατριώτη μας από κάποια δημοτική αρχή.Εστω και τώρα η απόφαση του η παρουσία της αυτοβιογραφίας του(υσκολη στην πορεία) ειναι και θα πρέπει να είναι ευπρόσδεκτη από όλους μας

  2. Μπράβο στην στήριξη της απόφασης του,μιας και ποτέ δεν τιμήθηκε ως θα έπρεπε από καμία δημοτική αρχή.Νομιζω αξίζει την παρουσία όλων των συμπατριωτών του.Εκανε και κάνει πολλα ακόμη για τον τόπο και τους συντοπίτες του πλεον των ιατρικων του δυνατοτήτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog