Οι τουριστικές επενδύσεις που έχουν ήδη δρομολογηθεί αλλά και άλλες που δρομολογούνται στο Λουτράκι, τους Αγίους Θεοδώρους και την ευρύτερη περιοχή του δήμου  αναμένεται να αναβαθμίσουν το τουριστικό προϊόν, προκαλώντας την έκρηξη του αγοραστικού ενδιαφέροντος.

‘Εντονο ενδιαφέρον έχει επιδείξει εδώ και αρκετό καιρό σύμφωνα με πληροφορίες μας, επιχειρηματίας ο οποίος επένδυσε ήδη στην  περιοχή, για την αγορά των δύο νησιών από τη συστάδα των  Αλκυονίδων νήσων, και συγκεκριμένα το Γλαρονήσι και το Πρασονήσι (ανήκουν σε ιδιώτη) καθώς επίσης και έκταση που βρίσκεται στην παραλία στα Στραβά (μπροστά από τη γλίστρα)

Οι συζητήσεις είναι έντονες τον τελευταίο καιρό και αναμένουμε να μάθουμε αν τελικά ευοδώσουν.

Το χαρμόσυνο νέο είναι πως όλο και περισσότεροι , θέλουν να επενδύσουν στο Λουτράκι, βλέποντας πως είναι ένας όμορφος τόπος, τουριστικός, προορισμός κοντά στην πρωτεύουσα, πόλος έλξης εκατοντάδων χιλιάδων τουριστών, δίνοντας έτσι το έναυσμα για το άνοιγμα εκατοντάδων θέσεων εργασίας, προοπτικής και ευημερίας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες επίσης ο Όμιλος Brown ενδιαφέρεται, αν ήδη δεν έχει κλείσει η συμφωνία για ένα ακόμη ξενοδοχείο στο Λουτράκι και ένα συγκρότημα διαμερισμάτων. Αναμένουμε τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσουμε.