Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πυρετωδώς για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Χαρ.Τρικούπη.Στο Info Kiosk του Ισθμού βρέθηκε σήμερα ο Παναγιώτης Νίκας

- Advertisement -

Το Info Kiosk του Ισθμού επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι ο περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Νίκας, συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Αθηνά Κόρκα και άλλα στελέχη του συνδυασμού του.

Το παρών έδωσαν  οι δήμαρχοι Γιώργος Γκιώνης και Βασίλης Νανόπουλος.

Σκοπός της επίσκεψης του Περιφερειάρχη ήταν η επίβλεψη του νέου Ιnfo Kiosk που θα πλαισιώσει το υπάρχον του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου. Όπως δήλωσε ο ίδιος ο κ. Νίκας όλο τον εξοπλισμό, έπιπλα κλπ, τη διακόσμηση καθώς και την επιμέλεια του περιβάλλοντα χώρου θα αναλάβει η Περιφέρεια.

Eπίσης ο κ. Νίκας ανακοίνωσε ότι το νέο Info Kiosk θα στελεχωθεί με δύο ακόμη υπαλλήλους για την εξυπηρέτηση του τουριστικού κοινού.

“Επιδιώκουμε, μέσα από τα έργα που υλοποιούνται και προγραμματίζονται από την Περιφέρεια να δώσουμε το μήνυμα στους χιλιάδες των επισκεπτών ότι ο Ισθμός αποτελεί την πύλη της Πελοποννήσου” τόνισε

Ο δήμαρχος κ. Γκιώνης σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, νιώθει ευχαριστημένος για την αγαστή συνεργασία τους και ευελπιστεί πως με το νέο κέντρο πληροφόρησης οι τουρίστες και επισκέπτες θα μπορούν να εξυπηρετούνται καλύτερα και σε μεγαλύτερο βαθμό, καθώς επίσης θα μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερη προβολή των τοπικών προιόντων και επιχειρήσεων στον εκθεσιακό χώρο.

Ο Βασίλης Νανόπουλος με τη σειρά του, παραχωρεί  πίνακα που απεικονίζει τη μάχη του 1940 στη διώρυγα, τον οποίο του χάρισαν Ζηλανδοί και θα τοποθετηθεί σε περίοπτη θέση στο Info Kiosk.

Περιφερειακή Αρχή, η δημοτική αρχή του Γιώργου Γκιώνη  και ο δήμαρχος της Κορίνθου Βασίλης Νανόπουλος, θέλουν να είναι όλα έτοιμα την 1η Οκτωβρίου 2022, όπου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Χαρίλαου Τρικούπη παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Βουλής, κ.  Κωνσταντίνου Τασούλα.Στην εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων της προτομής, με την οποία η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο οποίος και θα εκφωνήσει ομιλία.

Τέλος το  έργο του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, ολοένα  βελτιώνεται, στελεχώνεται, αγκαλιάζεται από τις αρμόδιες αρχές, γεγονός που χαροποιεί ιδιαιτέρως τους ανθρώπους που το οραματίστηκαν.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog