Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μιά αχτίδα φωτός, ή όσο υπάρχουν άνθρωποι….

- Advertisement -
Είναι περίπου ένας χρόνος αφότου ξεκίνησαν δυο ξεχωριστές ανθρωπιστικές δράσεις σε Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας κ’ Αγίων Θεοδώρων, τις οποίες άμεσα και με πολλή χαρά το Περιφερειακό Τμήμα Λουτρακίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού υποστήριξε και αδειάλλειπτα συνεχίζει να υποστηρίζει.
Στην Περαχώρα, ο Εφημέριος των Ιερών Ναών της Κοινότητος, π. Τσαμπίκος Πετρόπουλος, Μέλος του Δ. Σ.  του Τμήματος Λουτρακίου, με τη συνεργασία  των μελών των Ενοριακών Εκκλησιαστικών Συμβουλίων όπου προίσταται, παρέχει Γεύματα Αγάπης σε κατοίκους οι οποίοι χρήζουν βοηθείας και συμπαράστασης.
Τα γεύματα παρασκευάζονται και διανέμονται με υλικά και εφόδια που παρέχουν οι εθελοντές των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων και Επιτροπών, με την παράλληλη προσφορά δωρεών από συμπολίτες και τον Ε.Ε.Σ.
Στα Ίσθμια, όπου επίσης μεταφέρθηκαν οι δράσεις του Τμήματος Λουτρακίου, με τη συγκινητική πρωτοβουλία και συμμετοχή του κυρίου Γεωργίου Δρούγκα ο οποίος διανέμει σε τακτά χρονικά διαστήματα σε αναξιοπαθούσες οικογένειες τρόφιμα και εφόδια, ανακουφίζονται συνάνθρωποι.
Τα τρόφιμα και τα εφόδια παρέχονται από την Κεντρική Διοίκηση του Ε.Ε.Σ. και τον Πρόεδρο του Dr. Αντώνιο Αυγερινό.
Οι ανάγκες πολλές και ο μόχθος πολύς, αλλά όσο υπάρχουν άνθρωποι όλα θα επιτυγχάνονται.
Αυτές οι φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες με γνώμονα την αγάπη προς τον πλησίον μας κάνουν περήφανους και μας συγκινούν.
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog