Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κόρινθος: Αφού τον διόρισε αντιδήμαρχο, παραιτήθηκε μετά από λίγες μέρες

- Advertisement -

Αίσθηση έχει προκαλέσει η παραίτηση του αντιδημάρχου Οικονομικών του δήμου Κορινθίων Σπύρου Πλατή, ο οποίος παραιτήθηκε λίγες μέρες αφότου τον διόρισε ο δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος.

Ήπιων τόνων άνθρωπος ο κ. Πλατής, με low επικοινωνιακό προφίλ, χωρίς να προκαλεί ή να εγείρει εντάσεις,  προκαλεί ερωτήματα η παραίτησή του, οι λόγοι της οποίας δεν ικανοποιούν, διαβάζοντάς τους.

Γιατί παραιτήθηκε σήμερα και γιατί δεν ζήτησε από το δήμαρχο πριν τον ορίσει αντιδήμαρχο να μην το κάνει. Πριν λίγες μέρες δεν είχε φόρτο εργασίας;

Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά με τον κ. Πλατή, δεν κατέστη εφικτό. Θα ξαναπροσπαθήσουμε

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δημάρχου

Την παραίτηση του Αντιδημάρχου Οικονομικών κ.Σπύρου Πλατή έκανε σήμερα αποδεκτή ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος.

Ο κ.Δήμαρχος ευχαρίστησε προσωπικά τον κ.Πλατή για τις υπηρεσίες που προσέφερε αλλά και γι αυτές που θα συνεχίσει να προσφέρει από την θέση του δημοτικού συμβούλου στην κατ ιδίαν συνάντηση που είχαν το πρωί.

Η παραίτηση του κ. Πλατή  για λόγους προσωπικούς και επαγγελματικούς, υποχρεώσεις που, όπως ο ίδιος αναφέρει στην επιστολή του, δεν του  επιτρέπουν να ασκεί στο ακέραιο τα καθήκοντά του, αφορά και στις επιτροπές που μετείχε ως τακτικό ή αναπληρωματικό μέλος.

Ο κ. Πλατής παραμένει στην θέση του δημοτικού συμβούλου και μέλος της παράταξης του Δημάρχου.

Ο νέος αντιδήμαρχος Οικονομικών θα ανακοινωθεί από τον Δήμαρχο Κορινθίων εν ευθέτω χρόνω.

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog