Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Δημήτρης Ζόγκας: “Από το λυκαυγές στο λυκόφως”. Σήμερα η παρουσίαση του βιβλίου του

- Advertisement -
Κυκλοφορεί το βιβλίο του συντοπίτη μας ιατρού-καθηγητή κ. Δημήτρη Ζόγκα από τις εκδόσεις «δίολκος».
Η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί σε εκδήλωση, στη δημοτική βιβλιοθήκη στο Λουτράκι, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022, με την ευγενική χορηγία του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.
Το βιβλίο θα προλογίσει η Έλενα Γεωργίου-Μανάβη
Ακολουθεί η ανακοίνωση
“Ο ιατρός Δημήτρης Αθ. Ζόγκας σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου του, “Από το λυκαυγές στο λυκόφως – Το οδοιπορικό ενός χειρουργού”, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 19.00 στον κήπο της Δημοτικής
Βιβλιοθήκης Λουτρακίου. (σε περίπτωση κακοκαιρίας, η εκδήλωση θα διεξαχθεί την ίδια ώρα και μέρα στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Λ-Π-Αγ.Θεοδώρων).
Την εκδήλωση υποστηρίζει ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων και το Εθνομουσικολογικό Ίδρυμα Πέτρου Γ. Ζήση”
- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παρευρεθηκα.Αψογη η προσφώνηση του ίδιου καθώς και του Δημάρχου Γεωργίου Γκιωνη (μπράβο του).Συγκινηττικοτατες οι ομιλίες των μαθητών συναδέλφων του που τον τίμησαν με την παρουσία τους.Αψογη η παρουσίαση και η οργανωση .Ήταν μια ήσυχη και συγκινητική βραδιά η 17η/9/22.

  2. Πολυ ωραια βραδια ,χωρις φλυαριες και υπερβολες.Μεστη,σοβαρη αναφορα στο παρελθον απο τον ιδιο και τους καλεσμενους του. Στα του βιβλιου, περιμενα απο τον γιατρο να ειναι πιο καυστικος (γνωριζοντας πολυ καλα τον χαρακτηρα του) στις αναφορες που κανει για τις δυσκολιες που του δημιουργουσαν σε καθε βημα της ζωης του . Στοχευμενη αφηγηση περισσοτερο στο ιατρικο παρελθον και στην προσπαθεια να σπουδασει αυτο που πραγματικα ηθελε. Ακρως συγκινητικη η προσπαθεια της οικογενειας του να τον βοηθησει ,κατι που δεν το ξεχασε ποτε ,κρατωντας την παντα “δεμενη” ισως και με προσωπικο κοστος ,και αυτην και τους απογονους . Θα χρειαζοταν αλλο ενα βιβλιο ,ισως και δυο, να περιγραψει τα της κοινωνιας της πολης ,οντας τοπικιστης και ενεργο μελος αυτης. Αν ηθελε θα το ειχε κανει,χρονια πριν. Ισως καλυτερα ετσι…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog