Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Θέμης Κουτσογκίλας: Η Φάλια Παπαγιαννοπούλου συνταξιοδοτήθηκε

- Advertisement -

Έκπληκτοι έχουμε μείνει, βλέποντας τι γίνεται στο δήμο Κορινθίων, όπου αρκετοί είναι αυτοί που βλέπουν…..«δράκους» στο διαδίκτυο ή βγάζουν συμπεράσματα χωρίς να γνωρίζουν την πραγματικότητα, ή θέλουν να προκαλέσουν. Φαίνεται πως το προεκλογικό παιχνίδι άρχισε πολύ νωρίς στην όμορφη Κόρινθο! (αυτή είναι μια αίσθηση και ένα δικό μας συμπέρασμα, γενικότερο που δεν έχει άμεση σχέση με το παρακάτω θέμα)

Απορίες πολλές έχουμε, αλλά πάντα δημοσιογραφικά προσπαθούμε να ερευνούμε τα θέματα, να δίνουμε βήμα στους εμπλεκόμενους και να εκθέτουμε τις απόψεις.

Απο χθες ξεκίνησε μια «παραφιλολογία» για την οικειοθελή αποχώρηση της κυρίας Φάλλιας Παπαγιανοπούλου-Μαέστρου και συνεργάτιδας του ΚΕΠΑΠ Κορινθίων, η οποία έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της πάνω από τρεις δεκαετίες στον πολιτισμό και δη στο δήμο Κορινθίων.

Επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο του ΚΕΠΑΠ κ. Θέμη Κουτσογκίλα ο οποίος δήλωσε στενοχωρημένος για όσα γράφονται στο διαδίκτυο και ότι η κυρία Παπαγιανοπούλου συνταξιοδοτήθηκε. Αυτός είναι ο λόγος της αποχώρησής της. Ο κ. Κουτσογκίλας τόνισε την αγαστή συνεργασία τους και της ευχήθηκε υγεία και καλή συνέχεια.

Πάντα θα υπάρχει το στίγμα της στο δήμο μας, τόνισε χαρακτηριστικά! Παρά τα όσα γράφονται, κανείς δε την «μάλωσε», η γυναίκα πήρε σύνταξη.

Παρ΄όλα αυτά στην ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο το ΚΕΠΑΠ δεν αναφέρει ξεκάθαρα αυτό το λόγο.

 

 

 

 

 

 

 

Χ@ρ@

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog