Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τα εν δήμω … Λουτρακίω (παραπολιτική στήλη 22-09-2023)

- Advertisement -

Συναντήσεις είχαν οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης σε γνωστά καφέ της πόλης. Κακό δεν είναι, ούτε να συναντώνται, ούτε να συζητούν. Τι κοινό όμως έχουν να πουν ο Κώστας Λογοθέτης με τη Μαρία Πρωτοπαππά όταν ο πρώτος  κατηγορεί τη δεύτερη ότι αποτελεί την μία όψη του ίδιου νομίσματος με το Γιώργο Γκιώνη.

Mάλιστα σε δεύτερη συνάντηση των επικεφαλής, παραδίπλα, σε άλλο τραπέζι καθόταν και ο δήμαρχος με την παρέα του. Το λες και συνάντηση κορυφής!

Σκέφτεται  ο γιατρός μας, Δημήτρης Βασιλείου την καθοδό του  και αυτή τη φορά, Μόνος ή συμπόρευση με τη Μαρία Πρωτοπαππά. Αγαπάμε  γιατρό ό,τι και να αποφασίσει!

Εθεάθη αγαπημένη υποψήφια της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ αγκαλιά με το δήμαρχο, εγείροντας συζητήσεις. Μα οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο που λέει και το άσμα!

Διαχωρίζει τη θέση της η Μαρία Πρωτοπαππά και δεν συνυπογράφει τα αιτήματα για σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου μαζί με τους άλλους επικεφαλής. Δείχνει την ανεξάρτητη πορεία της για τις εκλογές;

Για δεύτερη φορά έγινε παππούς ο Γιώργος Γκιώνης και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η δεύτερη κόρη του Ειρήνη, πριν λίγες μέρες έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Να σας ζήσει ! Η πρωτότοκη δε, κόρη του Αιμιλία, είναι ετοιμόγεννη στο πρώτο της παιδάκι! Με το καλό λοιπόν!

Λέγεται πως σε γνωστό καφέ της κεντρικής λεωφόρου, ιδιοκτήτης καφέ «κατασκοπεύει» τους θαμώνες του αλλά και τους θαμώνες παρακείμενων καταστημάτων, τηλεφωνώντας να πληροφορήσει ποιος μιλάει με ποιον, ποιος πίνει καφέ με ποιον κλπ. Χαλαρώστε λίγο καλέ, ποινικοποιήσαμε και τον καφέ !

Φωταγωγημένο το χωριό των Αγίων Θεοδώρων και μάλιστα με λαμπτήρες Led, ενώ στο Λουτράκι το απόλυτο σκοτάδι σε πολλές περιοχές. Ομως μαθαίνουμε ότι ο αντιδήμαρχος Κώστας Παντελέου έχει ταξιδέψει σε γνωστό νησί για να εκπληρώσει ένα τάμα. Κάνε Παναγία μου να φωταγωγηθούμε και μεις!

Εκδήλωση για την επέτειο της ιστορικής μάχης της Περαχώρας χωρίς τη συμμετοχή Περαχωρίτικου Συλλόγου! Τι να πεί κανείς, άβυσσος οι ψυχές!

Μη χτυπάτε το Σάκη! Αν κάποιος αιρετός λέει σε όλους ναι, είναι ο Σάκης και χατήρια δεν χαλάει! αναφορικά με τη διαμαρτυρία του Ιβύκου για τον δήθεν αποκλεισμό του από τις εκδηλώσεις στην Περαχώρα. Εντάξει παιδιά, κανείς δεν πιστεύει ότι σας απέκλεισε ο δήμος από αυτές τις εκδηλώσεις.

Προχωρά και το έργο του προαστιακού, που λόγω δικαστηρίων καθυστέρησε. Ασφαλείς πληροφορίες της στήλης λένε ότι το τρένο θα σφυρίξει το Πάσχα. Αντε να δούμε οι πολύπαθοι!

Δημοτικό συμβούλιο αύριο με καυτά θέματα που ζήτησε η αντιπολίτευση (Λογοθέτης, Καραπανάγος, Ζερβός, Βασιλείου) . Μαθαίνω ότι δεν υπάρχουν εισηγήσεις. Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι δηλαδή. Οποιος θέλει να το παρακολουθήσει, διεξάγεται δια ζώσης ! Προσέξτε μόνο φίλοι μου γιατί το πρώτο θέμα κάνει ιδιαιτέρως τζίζ! Μαζί σας όμως στο τελευταίο θέμα!!

Οι συνδημότες

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog