Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Η πρωτοβουλία του Νίκου Λόη που έπεσε στο κενό

- Advertisement -
Η αντιπολίτευση διατρανώνει τα κακώς κείμενα που συμβαίνουν στο δήμο μας και εξ αφορμής τούτου ο Νίκος Λόης, πρώην δημοτικός σύμβουλος και έγκριτος νομικός, ανέλαβε την πρωτοβουλία να προκαλέσει μια συνάντηση με τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης για μια συζήτηση.
Ομως, όπως αναφέρει με δημόσια δήλωσή του ο Νίκος Λόης, η προσπάθεια έπεσε στο κενό κανοντάς τον να νιώθει μεγάλη απογοήτευση.
Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Σκηνή 1. Καφέ Παπαδάκης στην παραλία, βράδυ της προηγούμενης Τετάρτης:
Ο Νίκος Λόης καλεί με πλήρη ανταπόκριση από μέρους τους, τους Αρχηγούς της Αντιπολίτευσης των Παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου (εκτός Λαϊκής Συσπείρωσης που ακολουθεί άκρως κομματική γραμμή).
Τους θυμίζει ότι συνολικά εκπροσωπούν πάνω από 60 τοίς εκατό των ψηφισάντων Δημοτών και πρέπει να αντισταθούν στην απογύμνωση των αρμοδιοτήτων τους. Επίσης ζήτησε κοινή γραμμή , εάν μπορεί να επιτευχθεί, για τα σοβαρά θέματα και ανοικτό ακουστικό τουλάχιστον μέχρι τις επόμενες εκλογές. Κανάλι επικοινωνίας λοιπόν ανοικτό..
Εκείνοι ακούνε σοβαρά.
Δόθηκαν από κάποιους κάποιες απαντήσεις.
Ο σκηνοθέτης δεν θα αναγράψει τι ειπώθηκε από αυτούς , αλλά στεναχωρήθηκε…
Σκηνή 2. Ο Κος Δήμαρχος καταφθάνει μισή ώρα πιο μπροστά, κάθεται κοιτώντας στο εσωτερικό του καταστήματος που γίνεται η συνάντηση και παρακολουθεί από έξω όλη την συνάντηση των Αρχηγών…
Μάλλον οι συμπτώσεις δεν είναι τυχαίες , αλλά αυτή είναι η δική μου εκτίμηση.
Εάν λειτουργούσε Δημοκρατικά ο κύριος Δήμαρχος και δεν έπαιρνε τις θέσεις που “βολεύουν” κάποιες ιδιωτικές εξουσίες που έχουν συμφέροντα στον Δήμο μας, θα ήταν και αυτός στην συνάντηση και θα ήταν σίγουρα πολύ ενδιαφέρουσα..
Όλοι – μέσα και έξω – φεύγουν από τα ραντεβού τούς, την ίδια ακριβώς στιγμή.
Η επανάσταση πιθανότατα ανεστάλη προσωρινά, αλλά η κοινωνία “στενάζει”, γιατί η Κυβέρνηση στενάζει, για τα δικά της μόνο παιδιά …
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog