Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Κόρινθος τώρα: Κολλημένοι στα φανάρια της Κολλιάτσου (φωτό)

- Advertisement -

Η στάθμευση στο φανάρι απαγορεύεται. Ο ΚΟΚ είναι σαφής ωστόσο στην Κόρινθο οι οδηγοί φαίνεται πως έχουν τον αγνοούν παντελώς  και εφαρμόζουν δικό τους κώδικα.

Παρκάρουν και μάλιστα ανενόχλητοι στα φανάρια κλείνοντας την μια λωρίδα κίνησης, προκαλώντας κυκλοφοριακό έμφραγμα από το πουθενά αλλά… ποιος ασχολείται;

Οι εικόνες καταγράφηκαν προ ολίγου στα φανάρια της Κολιάτσου στην κίνηση επι της Αποστόλου Παύλου.
Στο ρεύμα λοιπόν εξόδου από την πόλη τέσσερις οδηγοί είχαν παρκάρει στην λωρίδα κίνησης προς την Πατρών και δεξιά στην Κολιάτσου με αποτέλεσμα όλα τα αυτοκίνητα να συσσωρεύονται στην λωρίδα που στρίβει αριστερά, προς Κολιάτσου και κέντρο Κορίνθου.
Αυτό το φανάρι βέβαια ανάβει πράσινο για δευτερόλεπτα με αποτέλεσμα η ουρά να έχει φτάσει στο λιμάνι!

Έλεγχος; Πρόστιμα; Συνέπειες;
Ούτε για αστείο.

 

 

 

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για νέο μας το λέτε δηλαδή αυτό;;Και αυριο να πατε να τραβήξετε φωτογραφίες, και μεθαυριο να πάτε , και πριν ένα μήνα να πηγαινατε ολοιδιες θα ταν!!

  2. Καθημερινό φαινόμενο,κανένας δεν νοιάζεται και αν τύχει και βρεις και τον οδηγό που έχει παρκάρει και του ζητήσεις και τον λόγο,σε βρίζει και από πάνω….Ελλαδαρα με τα ωραία σου!!!!

  3. Και Λουτράκι τα ίδια και χειρότερα, πατάνε αλάρμ σταματάνε μες στη μέση ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ και κάθονται για καφέ. 500 μέτρα δρόμος κάνεις να τον διασχίσεις μισή ώρα.. Αστυνομία ανύπαρκτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog