«Στις 30 Σεπτεμβρίου η καρδιά μπαίνει στη θέση της. Τα τείχη υψώθηκαν. Το παρελθόν μας, ο φάρος μας. Το σπίτι μας, πολλά περισσότερα από ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο. Αυτό το βράδυ θα είναι όλοι μαζί μας. Στη μεγάλη γιορτή για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 20:30 το βράδυ κόβουμε την κορδέλα της νίκης. Όλοι στο ΝΑΟ», αναφέρει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ

.H ΑΕΚ επιστρέφει στο σπίτι της μετά από σχεδόν 19,5 χρόνια στο νέο της γήπεδο «Αγιά-Σοφιά Opap Arena».

Το μεγάλο όνειρο του κόσμου της ΑΕΚ. Το μεγάλο χρέος της ΑΕΚ προς την ιστορία της. Το Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού OPAP ARENA πήρε σάρκα και οστά, με στόχο πλέον να στεγάσει τα ξεσπιτωμένα εδώ και πολλά χρόνια όνειρα των εκατομμυρίων Ενωσιτών.

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς για την μεγάλη βραδιά των εγκαινίων του νέου γηπέδου της «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena».

Η μεγάλη εκδήλωση 3ωρης διάρκειας με τα εγκαίνια του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου.

Το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 20:00, με αντίπαλο τον Ιωνικό στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League, ενώ εδώ και λίγες ημέρες έχει παραδοθεί προς τους πολίτες ο νέος δρόμος με την υπογειοποίηση.

Ένα μεγάλο φόρο τιμής σε όσους δεν πρόλαβαν να δουν την αγαπημένη τους ομάδα στο νέο σπίτι της.

Κώστας Βουτσάς , Λάμπρος Κωνσταντάρας, Κώστας Χατζηχρήστος, Τάσος Γιαννόπουλος, Στάθης Ψάλτης, Στέλιος Καζαντζίδης, Μιχάλης Μενιδιάτης, Σωτηρία Μπέλλου, Παντελής Παντελίδης και γενικώς όλων που αγάπησαν την ΑΕΚ και δεν είναι σήμερα μαζί μας.

Αιώνια τους η μνήμη.

DroneDays gr: Γιώργος Σοφούλης.

Στο βίντεο που ακολουθεί Ο Κώστας Βουτσάς μονολογεί, μιλώντας στην ψυχή κάθε ΑΕΚτζή.

«Καλώς ήρθες στο σπίτι σου ΑΕΚ»