Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Σε απόγνωση οι κτηνοτρόφοι, λύκοι κατασπαράζουν τα κοπάδια τους

- Advertisement -

Σε απόγνωση βρίσκονται οι κτηνοτρόφοι, καταγγέλουν την αύξηση των επιθέσεων από λύκους σε κοπάδια ζώων.

Στο Λουτράκι οι επιθέσεις των λύκων σημειώνονται στις παρυφές των Γερανείων, στην ευρύτερη περιοχή της Κατουνίστρας.

Οπως καταγγέλλουν αρκετοί κτηνοτρόφοι στο loutrakiblog βρίσκονται σε απόγνωση, οι λύκοι επιτίθενται και κατασπαράζουν τα ζωντανά τους, όχι μόνο στο Λουτράκι αλλά σε όλη την Κορινθία. Τις προηγούμενες μέρες σημειώθηκαν επιθέσεις σε αρκετά χωριά της Κορινθίας και στη Ζήρεια.

Διαμαρτύρονται δε, για την απουσία της Πολιτείας… για τις φιλοζωικές οργανώσεις που ποτέ δε στάθηκαν αρωγοί και συμπαραστάτες, όπως καταγγέλουν.

«Η Πολιτεία είναι απούσα, κανείς δεν ενδιαφέρεται. Οι φιλόζωοι, ενδιαφέρονται περισσότερο για τους λύκους και τα φίδια, παρά για τα αρνιά και τα κατσίκια μας. Δεν τους ενδιαφέρουν καν αυτά τα ζώα. Είμαστε μόνοι, ο αγώνας είναι άνισος…» λένε στο Loutrakiblog.gr

Σχόλιο LB

H Πολιτεία πρέπει να σκύψει στο πρόβλημα των κτηνοτρόφων διότι το τίμημα είναι βαρύ για τον κτηνοτροφικό τομέα, ενώ αν συνεχισθεί η παρούσα κατάσταση βαρύ θα είναι το πλήγμα και στην εθνική οικονομία.

Δημοσιεύουμε μία φωτογραφία, διότι οι υπόλοιπες είναι πολύ σκληρές….

 

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Που βρεθηκαν τοσοι ι λυκοι και αγριογουρουνα και μη μου πειτε οτι ηρθαν απο την Παρνηθα εκει οπως μου ειχε πει καποιος επεισης να σας πω οτι παλια στο Λουτρακι μια φορα στο βουνο ειχαν αφησει ενα πουμα και αλλη μια φορα εναν λύγκα που στα βουνα εδω δεν ζουν αυτα τα ζωα ποιος τα αφησε οεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

  2. Αγαπητέ οεοοοοο.πριν 40χρονια είχαν απομείνει 5 συνολικά τσακάλια στα Γεράνεια που εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας σε μια νύχτα.Πριν 50 χρόνια,υπήρχαν αγριογούρουνα στο Μακρύπλα’ι’.Ελαχιστα μεν αλλά υπήρχαν.Εξαφανιστικαν και αυτά ξαφνικά.Οτι πολλαπλασιάστηκαν γιατί είναι προστατευόμενο είδος είναι άλλο θέμα από αυτό που ονειρεύεσαι

  3. Κάποιος πρέπει να μηνύσει στους οικολόγους ότι η φύση κάνει αυτό που πρέπει από μόνη της.Όποιος νομίζει ότι μπορεί να επέμβει στο κύκλο της είναι φαντασμένος.

  4. Οεοοοο, ξέχασες να πεις για την τίγρη, τον ιπποπόταμο και την καμηλοπάρδαλη που “αμόλησαν”. Αμολάς κι τις μπαρούφες σου κι είμαστυε κομπλέ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog