Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κόρινθος: Δημοτικό συμβούλιο σήμερα στις 19:00

- Advertisement -

Νέα συνεδρίαση για το δημοτικό συμβούλιο της Κορίνθου σήμερα στις 19:00 το απόγευμα και αυτό δια ζώσης. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι μόλις 8 και όλα τους διαδικαστικά. Δεδομένης της παρουσίας της παράταξης ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ στην προηγούμενη συνεδρίαση και της δήλωσης της πως δεν θα παρίσταται σε όλες τις συνεδριάσεις ως διαμαρτυρία για την απαλοιφή των προ ημερησίας διατάξεως θεμάτων και την υποβάθμιση του οργάνου, η απαρτία είναι ένα ζήτημα. Βέβαια η απαρτία διασφαλίζεται με την παράταξη του Δημάρχου αρκεί βέβαια να παραστεί στο σύνολό της και έτσι όπως αυτή έχει διαμορφωθεί μετά τις συνεργασίες.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν την συνεδρίαση είναι:

1. Παροχή κοινωφελούς εργασίας ανηλίκων σύμφωνα με το αριθμ. 33,34/20-9-2022 έγγραφο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κορίνθου, Γραφείο Εισαγγελίας Ανηλίκων.

2. Παροχή κοινωφελούς εργασίας ανηλίκων σύμφωνα με το αριθμ. 33,34/20-9-2022 έγγραφο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κορίνθου, Γραφείο Εισαγγελίας Ανηλίκων.

3. Παροχή κοινωφελούς εργασίας ανηλίκων σύμφωνα με το αριθμ. 36/20-9-2022 έγγραφο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κορίνθου, Γραφείο Εισαγγελίας Ανηλίκων.

4. Καθορισμός αμοιβής πληρεξούσιου δικηγόρου

5. Δωρεάν ταφή απόρου, σύμφωνα με το άρθρο 78 του ν. 4483/2017

6. Αίτημα σπουδαστή ΤΕΙ για πρακτική άσκηση στο Δήμο

7. Αίτημα σπουδάστριας ΤΕΙ για πρακτική άσκηση στο Δήμο

8. Αίτημα για παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου στη πλατεία ΣΤΑΥΡΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, στο Συνοικισμό Κορίνθου, για μουσικές βραδιές.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog