Ήρθε η πρώτη νίκη για τον Α.Ο. Λ. παρουσία πολλών φιλάθλων και έφερε εξελίξεις! ΔΩΡΕΑΝ η μεταφορά τους σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες!

Νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος σημείωσε ο Α.Ο. Λουτράκι, αφού επικράτησε επί του Ατρόμητου Χιλιομοδίου με 2-1. Η ομάδα του Παντελή Κολλιάκου δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ κάνοντας τους φιλάθλους να καρδιοχτυπήσουν!

Ο Α.Ο.Λ. μπαίνει στις ράγες της διαδρομής με τελικό προορισμό την επίτευξη των στόχων του, ενώ η αγωνιστική χρονιά επιφυλάσσει δυνατές αναμετρήσεις!
Η αγάπη και η υποστήριξη των φίλων της ομάδας αποτελεί κινητήρια δύναμη στην προσπάθεια των αθλητών μέσα στο γήπεδο. Η Διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να διαθέσει λεωφορεία για δωρεάν μεταφορά των φιλάθλων σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες!

«Με την κίνηση αυτή, θέλουμε κάθε φίλαθλος του Α.Ο.Λ. να ακολουθήσει την ομάδα του, να εμψυχώσει τους παίκτες και να ζήσει από κοντά τις δυνατές συγκινήσεις που προσφέρει το άθλημα του ποδοσφαίρου! Εγώ και η Διοίκηση της ομάδας θα είμαστε δίπλα τους!» δήλωσε ο πρόεδρος του Α.Ο. Λουτράκι, Θωμάς Καναβός.