Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λυκουρέντζος: Την άνοιξη οι αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ  

- Advertisement -

Στο χρονοδιάγραμμα των αποζημιώσεων των παραγωγών που επλήγησαν από τον καύσωνα αλλά και τις μετέπειτα βροχοπτώσεις κατέληξε η ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στην Περιφερειακή ενότητα Κορινθίας υπό τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο, την παρουσία της χωρικής αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Αθηνάς Κόρκα και υπηρεσιακών παραγόντων.

Το χρονοδιάγραμμα μιλά για πέρας πορισμάτων τον Δεκέμβριο και αποζημιώσεις την άνοιξη, μάλιστα ο Πρόεδρος σημείωσε με έμφαση πως ο οργανισμός ξεπέρασε εαυτόν προκειμένου σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να τρέξει, να δρομολογήσει και εν τέλει να ολοκληρώσει την διαδικασία.

«Καταλήξαμε σε χρονοδιάγραμμα θέτει σε προτεραιότητα την σταδιακή ολοκλήρωση του εκτιμητικού έργου ώστε πολύ σύντομα, την περίοδο των εορτών, να υπάρχουν τα πορίσματα και ο ΕΛΓΑ να είναι σε θέση να προχωρήσει σε αποζημιώσεις.

Εξετάσαμε ακόμα και τις εκκρεμότητες από τις περσινές πυρκαγιές και άλλες ζημιές ούτως ώστε μέχρι την Άνοιξη του 2023 να έχουν εξοφληθεί πλήρως για τις αποζημιώσεις που δικαιούνται. Το δυσχερές έργο του ΕΛΓΑ έχει ασφυκτικό πλαίσιο για να σταθούμε δίπλα στους παραγωγούς που δοκιμάζονται. Είμαι αισιόδοξος πως θα δικαιώσουμε τις προσδοκίες τους» δήλωσε στα ΜΜΕ ο κ.Ανδρέας Λυκουρένζτος.    

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog