Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Άγιοι Θεόδωροι-Λουτράκι: Βρείτε τις διαφορές (φωτο)

- Advertisement -

Aν πάτε μια βόλτα στους Αγίους Θεοδώρους που ανήκουν στον ίδιο δήμο με το Λουτράκι, τη ναυαρχίδα του δήμου, θα διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει δρόμος, πλατεία, εκκλησία, παράδρομος, ακόμα και το πιο μικρό στενάκι, να μην είναι φωταγωγημένο και μάλιστα με λαμπτήρες Led..

 

 

Στην είσοδο και έξοδο από την πόλη ο ίδιος φωτισμός!

Βρείτε τώρα τις διαφορές με το Λουτράκι, 

Περιοχή Ισθμού (ευκάλυπτοι- είσοδος πόλης)

Μπαίνοντας στην πόλη καμμένες λάμπες παντού

Η ίδια κατάσταση επικρατεί παντού! όχι μόνο δεν έχουμε λαμπτήρες Led, αλλά και οι υπάρχουσες λάμπες είναι παντού καμμένες… Στην είσοδο της πόλης, στην παραλία, στην κεντρική λεωφόρο, στα στενά….

 

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και που ναρθεις να περπατήσεις και σττα δεξιά της Λίμνης που είναι χρόνια τώρα ποσά σκοτάδια, χειμώνα καλοκαίρι και μας τρώνε τα σκυλιά αν τολμήσουμε και περάσουμε…..

  2. Πράγματι δίκιο έχετε σε ό,τι λέτε. Στην είσοδο της πόλης υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, απορώ πως δεν έχει γίνει κάτι για αυτό. Σε στενά, βέβαια, έχω παρατηρήσει αρκετά τζαμάκια στα φαναράκια δημοτικού φωτισμού να είναι βαμμένα με μαύρο σπρέι. Συμβαίνει ιδιαίτερα σε περιπτώσεις που το φως είναι μπροστά ακριβώς από κάποιο μπαλκόνι (συνήθως υπερυψωμένου ισογείου ή πρώτου ορόφου). Έτσι δεν φωτίζει σχεδόν καθόλου. Πάντως πρέπει ο Δήμος να δει λίγο και τα φωτιστικά στο πάρκο Παιδιού, γιατί υπάρχει πρόβλημα σε κάποια από αυτά.. Καλό βράδυ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog