Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Απίστευτο, έκανε “βόλτα” τον κάδο απορριμμάτων στην κεντρική λεωφόρο (video)

- Advertisement -

Βόλτα τον κάδο απορριμμάτων αποφάσισε να πάει η κυρία που βλέπετε στο παρακάτω βίντεο, το οποίο έστειλε αναγνώστης μας.

Προφανώς ο κάδος ενοχλούσε την κυρία στο σημείο που είχε τοποθετηθεί από το δήμο και αποφάσισε να τον μεταφέρει μόνη της, σύροντάς τον κατά μήκος της κεντρικής λεωφόρου του Λουτρακίου, σήμερα Κυριακή πρωί και ώρα αιχμής!

Nα σημειώσουμε ότι ο κάδος βρισκόταν απέναντι από το κατάστημα της ηλικιωμένης κυρίας, δεν της άρεσε και τον μετέφερε….

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ηλικιωμένη γυναίκα συμπεριφέρεται με αυτό το τρόπο και οι περίοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους όταν οι αστυνομικοί της έκαναν παρατήρηση, με την κυρία να τους επιτίθεται φραστικά…

 

 

 

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το πρόβλημα είναι μόνιμο σε διάφορες γειτονιές του Λουτρακιου με κάδους να μεταφέρονται αριστερά-δεξιά – μήπως θα έπρεπε να χωροθετούνται οι θέσεις όπου τοποθετούνται οι κάδοι απορριμμάτων από την δημοτικη αρχή;

  2. Επίσης στο πεζοδρόμιο έξω από το κατάστημα της βγάζει τόσα πολλά πράγματα, που είναι αδύνατον να περάσει καρότσι με μωρό ή καρότσι με ανάπηρο. Πουλάμε τρέλα και κάνουμε ότι μας καπνίοει.

  3. Όχι ρε παιδιά, παρεξηγήσατε. Τη γυμναστική της κάνει η γυναίκα, γιατί πιστεύει στο νους υγιής εν σώματι υγιεί. Ξέρει τι κάνει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog