Ο 16χρονος Γιάννης Τσαρσιταλίδης έκανε μια δυνατή εμφάνιση στο «The voice» τραγουδώντας το «beggin», περνώντας στην επόμενη φάση του παιχνιδιού. Ο λόγος που έκανε την Παπαρίζου να μετανιώσει που δεν γύρισε την καρέκλα της…

Το The Voice of Greece επέστρεψε για 7η σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και η αναζήτηση του ταλέντου που θα αναδειχθεί η επόμενη Φωνή της Ελλάδας ξεκίνησε.

Την Κυριακή παρακολουθήσαμε τις πρώτες Blind Auditions στο νέο, εντυπωσιακό πλατό του απόλυτου μουσικού διαγωνισμού.

Το The Voice of Greece γύρισε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο αναζητώντας τα γνήσια ταλέντα και ύστερα από 6 επιτυχημένες σεζόν υπάρχουν ακόμα πολλά να ανακαλύψεις!

The Voice: Η είσοδος των κριτών στο πλατό

Οι 4 κορυφαίες προσωπικότητες της ελληνικής μουσικής σκηνής πήραν τη θέση τους στην καρέκλα του coach!

Έχοντας εξασκήσει τα αντανακλαστικά τους, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς είναι πανέτοιμοι να μονομαχήσουν για να διεκδικήσουν τις φωνές που αξίζει να είναι στην ομάδα τους!

The Voice: Η εμφάνιση του Γιάννη Τσαρσιταλίδη

Την παράσταση στις “Blind Auditions” του “The Voice” έκλεψε ο 16χρονος Γιάννης Τσαρσιταλίδης από το Λουτράκι, μαθητής της Β’ τάξης Λυκείου.

Ο νεαρός τραγουδιστής έδωσε μια δυνατή εμφάνιση, τραγουδώντας το «Beggin», με την ομοιότητά του με τον Damiano David των Maneskin να είναι εμφανής.

Τρεις από τις τέσσερις καρέκλες γύρισαν, ενώ η Έλενα Παπαρίζου ήταν η μόνη που δεν γύρισε την καρέκλα της, αλλά στη συνέχεια -όπως είπε- το μετάνιωσε. Η τραγουδίστρια μάλιστα ανακάλυψε πως έχει κοινό γνωστό με τον νεαρό διαγωνιζόμενο.