Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Aυξάνονται τα δημοτικά τέλη στο δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Αύξηση 20% στα δημοτικά τέλη, ανακοίνωσε με την εισήγησή του ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου, Τάσος Σακελλαρίου, ήτοι 30 ευρώ επιπλέον το χρόνο, δηλαδή 2,5 ευρώ το μήνα, δηλαδή 0,08 λεπτά την ημέρα.

Αντιρρήσεις έφερε σύσσωμη η αντιπολίτευση όχι για το κόστος, αφού όπως είπαν θα τα πληρώσουμε, αλλά για την ανταποδοτικότητα εφ΄όσον η καθαριότητα είναι ελλιπής σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, καθώς και ο ηλεκτροφωτισμός.

Δείτε ολόκληρη τη συζήτηση και τις τοποθετήσεις όλων των δημοτικών συμβούλων

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ας τολμήσουν!!!Ο αντιδήμαρχος οικονομικών, να ξεκουνήσει να έρθει να δει, μαζί με όλους τους υπόλοιπους υπεύθυνους, εάν υπάρχουν κάδοι, φώτα ,δρόμος και όλα τα σχετικά με τα δημοτικά τέλη στην περιοχή απέναντι από το δεύτερο δημοτικό σχολείο και το δημοτικό πάρκινγκ, που να δικαιολογεί το γεγονός της αύξησης!!!

  2. Ρε είστε καλά πληρώνουμε δημοτικά τέλη στην περαχωραουτε,καθαριστή έχουμε ούτε,δέντρα,κόβονται ταφρεατια γεμάτα,τα φωτα μισοκαμενα,παιδική χαρά μια,διαλυμένη και 4ην καθαρίζει μια κυρία που έχει εγγόνια και ντρέπεται για το χάλι της

  3. Ναι τα led μας μάραναν ΟΑ τα υπόλοιπα έχουν λυθεί.Για σκεφτείτε το πριν το ψηφίσετε ι κόσμος εινσι εξαγριωμένος μαζί σας,για να μην πω κσι οι Δημοτικοί σας σύμβουλοι.

  4. Πάτε καλά;;;;;€ θέλετε αλλά τα μπάζα και τα ογκώδη απορρίμματα που έχουν κάνει κατάληψη στα πεζοδρόμια πότε θα τα καθαρίσετε;

  5. Να πληρώσουμε κ Γκιώνη από την στιγμή που βλέπουμε την πόλη μας καθαρή!!! Λουτρακι δεν είναι μόνο η βιτρίνα είναι και τα πιο μέσα! Έλειπε φωτισμός σκουπίδια στρώματα έπιπλα ξύλα για μέρες στους δρόμους!!!!

  6. Με τις παροχές που δίνει ο Δήμος ουτέ καν αυτά που πληρώνουμε δεν αξίζουν. Μειώστε προσωπικό ή βάλτε το προσωπικό σας να δουλέψει καλύτερα. Κάδοι σπασμένοι, πεζόδρόμια βρώμικα, λακούβες στους δρόμους, ελλιπείς φωτισμός. Μην ζητάτε άλλα , ο κόσμος είναι εξαγριωμένος.

  7. Ντροπή τους. Όλοι οι δρόμοι γεμάτοι σκουπιδια. Η οδός Δημοσίων υπαλλήλων που οδηγεί και στο καινούργιο κοιμητήριο, γεμάτη σκουπίδια και μπάζα. Μπόχα και βρωμιά. Φωτισμός στους οικισμούς; Τρεις μήνες να αλλάξουν τις λάμπες που καίγονται αμέσως γιατί βάζουν κινεζικές. Καλύτερα να βγουν να δούνε τα χάλια τους σαν Δημαρχεία και να αφήσουν τις αυξήσεις κατά μέρος.

  8. Οταν ζητατε περισσοτερα χρηματα να μας ενημερωνετε και που πανε γιατι μεχρι τωρα δεν βλεπουμε τιποτα. Αυτη την αναπλαση της παραλιακης ζωνης θα την βλεπουν μονο τα καταστηματα που εινα εκει. Δεν εχετε κανει τιποτα για την παρανομη καταληψη των θεσεων σταθμευσης απο μαγαζια επισκευης μοτοσυκλετών, οπως Κολοκοτρωνη και Ξενοφώντος , παρκαρισμα πανω σε ραμπες αμεα , ελλιπής δημοτικος φωτισμος εως και ανύπαρκτος , σκουριασμένοι και επικίνδυνοι φανοστατες στη παραλιακή περατζαδα .

  9. ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ. Π.Χ. ΒΛΕΠΕ ΚΗΠΟΥΡΟΥΣ -ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΥΣ-ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ. ΤΟΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΜΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog