Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Απόπειρα κλοπής σε ηλικιωμένη γυναίκα από δύο νεαρά άτομα

- Advertisement -
Nεαρά άτομα προσπάθησαν σήμερα στο Λουτράκι, να αποσπάσουν χρήματα και χρυσαφικά από ηλικιωμένη γυναίκα.
Η κόρη της, στην επιστολή της στο Loutrakiblog, περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τι συνέβη
Σας γράφω, για να ενημερώσω τους δημότες της πόλης μας, να είναι προσεχτικοι όταν τους σταματήσουν 2 νεαρά άτομα, μια γυναίκα μετρίου αναστηματος με αρκετά κοντό ξανθό βαμμένο μαλλί, και ένας νεαρός και εκείνος μετρίου αναστηματος (οι ηλικίες τους 30-35 ετών), επιβιβαζομενοι σε ένα αυτοκίνητο λευκού χρώματος, μικρού κυβισμού.
Η οικογένεια μου κατοικεί κοντά στο Πάρκο Δεξαμενής, και σήμερα το πρωί περίπου στις 08.30, η μητέρα μας-ηλικίας 74 ετών, πήρε το καροτσάκι της για να πάει να ψωνίσει στην λαϊκή.
Στην οδό Αδαμάντιου Κοραή, η οποία βρίσκεται παράλληλα με την Ιβυκου (πάρκο Δεξαμενής), την σταμάτησε ένα λευκό αυτοκίνητο, με οδηγό τον νεαρό άντρα και συνοδηγό την νεαρά γυναίκα.
Καλημερισαν, ονομαστικά την μητέρα μου (καλημέρα κ. Μαρία, αυτό είναι και το όνομά της), και η νεαρά γυναίκα προφασιζομενη ότι είναι φίλη της αδερφής μου (ανέφερε και το όνομα της αδερφής μου), της είπε ότι είχε υποβαλει την φορολογική δήλωση της αδερφής μου, και υπάρχει μεγαλο ποσο επιστροφής για την αδερφή μου, αλλά χρειάζονται 350 €υρω για τα παράβολα, προκειμένου να λάβει το ποσό επιστροφής. Επίσης η νεαρά γυναίκα συνέστησε στην μητέρα μας, να μην πει κάτι σχετικό στην αλλη της κορη (αναφερόμενη σε εμένα, που με αποκάλεσε με το όνομα μου), γιατί τάχα θα έρθει το βράδυ η αδερφη μου από την Αθηνα στο Λουτράκι για να μας κάνει έκπληξη (η αδερφή κατοικεί στην Αθήνα). Η μητέρα μας, υποψιαζομενη ότι θέλουν να της αποσπάσουν χρήματα, είπε της νεαρης γυναικας: περίμενε 1 λεπτό να τηλεφωνήσω στην κόρη μου και μετά πάμε στο σπίτι να σας δώσω τα 350 €υρω. Σε αυτό το σημείο λοιπόν, αγχωθηκε η νεαρή “κλέφτρα”, και ζήτησε από την μητέρα, να δώσει την βέρα της, και τον σταυρό που φοράει στο λαιμό της. Εννοείται πως η μητέρα αντέδρασε έντονα, και εκείνοι έβαλαν μπροστά το αυτοκίνητο και εξαφανιστηκαν. Δυστυχώς η μητέρα από την ταραχή της δεν κατάφερε να δει τον αριθμό της πινακίδας του αυτοκινήτου τους. Απλά μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να πάω στο σημείο που βρισκόταν, επειδή είχε ταραχτει πολύ.
Παρακαλώ όπως κάνετε μια δημοσίευση στην σελίδα σας, και να αναφέρετε ότι 2 νεαρά άτομα, που επιβαίνουν σε όχημα μικρου κυβισμού και χρώματος λευκού, χωρίς να κατεβαίνει κάποιος από τους δύο τους από το αυτοκίνητο, σταματησαν ηλικιωμένη γυναίκα με σκοπό να της αποσπάσουν χρήματα και χρυσαφικά.
Είναι απορίας άξιο, πως γνώριζαν το όνομα της μητέρας μας, τα ονόματα της αδερφής μου και το δικό μου. Η μητέρα μας, γνωρίζει προσωπικά τους φίλους μας. Επιπλέον η νοητική της κατάσταση είναι αρίστη.
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog