Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στο σκοτάδι η Κορίνθου – Εξαμιλίων – Έκλεψαν τον εξοπλισμό!

- Advertisement -
Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρείς και…τα Εξαμίλια βυθίστηκαν ξανά στο σκοτάδι! Το πολυπόθητο έργο του φωτισμού του πλέον επικίνδυνου για οδηγούς και πεζούς δρόμου της Παλιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου – Εξαμιλίων δεν άντεξε ούτε ένα χρόνο!
Φρόντισαν οι επιτήδιοι να ρημάξουν στην κυριολεξία τον εξοπλισμό, να προκαλέσουν τεράστια ζημιά και να καταστήσουν το έργο ανενεργό.

Η περιοχή περίμενε το έργο του ηλεκτροφωτισμού πολλά χρόνια. Το Δ.Σ της τοπικής κοινότητας στην ευχαριστήρια ανακοίνωση του για την ολοκλήρωση και παράδοση του έργου τον Ιανουάριο μιλούσε για αίτημα 50 χρόνων! 

Το αίτημα, με την συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του δήμου Κορινθίων ικανοποιήθηκε όμως η λειτουργία των φωτιστικών σωμάτων , 53 συνολικά με απόσταση 20 μέτρων ανάμεσα τους, φαίνεται πως “άνοιξε” την όρεξη εκείνων που είδαν ευκαιρία για τζάμπα μηχανισμούς!

Ο δρόμος έχει βυθιστεί στο σκοτάδι εδώ και λίγες εβδομάδες με το τοπικό συμβούλιο να έχει ξεκινήσει νέο “μαραθώνιο” ώστε η ζημιά να αποκατασταθεί, ο εξοπλισμός να αντικατασταθεί. 

Το ερώτημα βέβαια είναι, εαν οι ενέργειες αποκατάστασης γίνουν, ποιός εγγυάται πως ο εξοπλισμός δεν θα ξανακλαπεί; 

Η Κόρινθος ταλανίζεται απο το φαινόμενο εδώ και χρόνια. Είναι μάλιστα αυτή η αιτία που το κάστρο της Ακροκορίνθου, το μεγαλύτερο στην Πελοπόννησο παραμένει ακόμα και σήμερα στο σκοτάδι. Γιατί οι επιτήδειοι αφαιρούν τον εξοπλισμό χωρίς κανείς να τους αντιλαμβάνεται και φυσικά χωρίς κανείς να αντιμετωπίζει τις συνέπειες. 

Έως πότε;  

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί δεν το λέτε αυτό που είναι τι φοβάστε? Θα φοβόμαστε τώρα τον κάθε γύφτο άντε γιατί έχει πάρα πάει το θέμα με τα μπάσταρδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog