Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Υποψήφιος με την στήριξη Λουζιώτη ο Σ.Μουρίκης για το Επιμελητήριο Κορινθίας  

- Advertisement -

Την εκλογή του στην θέση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας θα διεκδικήσει για 2η φορά ο επιχειρηματίας Σωτήρης Μουρίκης.

 Στις προηγούμενες εκλογές, τον Δεκέμβριο του 2017, ο κ.Μουρίκης είχε «τερματίσει» δεύτερος με ελάχιστη διαφορά από τον Παναγιώτη Λουσιώτη, και οι δυο όμως είδαν να αναλαμβάνει χρέη Προέδρου ο τρίτος στην κατάταξη Παναγιώτης Πιτσάκης. Σήμερα βρίσκεται στην διοίκηση του υπό τον Πρόεδρο Τάκη Λουζιώτη μετά από τις αλλαγές που προκάλεσε στην διοίκηση η ρύθμιση του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Την πρόθεσή του να ηγηθεί συνδυασμού για 2η φορά επικαιροποίησε μέσα από ανοιχτή – δημόσια επιστολή του στα μέσα ο ίδιος όπου κυρίως στηλίτευσε τα όσα καταγγέλλονται το τελευταίο διάστημα από τον πρώην Πρόεδρο Παναγιώτη Πιτσάκη.

Ο κ.Μουρίκης μιλά για το Επιμελητήριο ως «σπίτι του επιχειρηματία», για την συμπεριφορά και το ήθος των ανθρώπων που το διοικούν αλλά και για την δική του απαρέγκλιτη στάση να στηρίζει τον θεσμό και όχι τις φιλοδοξίες του οποιουδήποτε. «Η επιχειρηματικότητα έχει κανόνες τους οποίους όλοι οφείλουμε να σεβόμαστε και με βάση αυτούς να κινούμαστε. Προσωπικά οφείλω να στηρίξω το επιμελητήριο, ανεξάρτητα από πρόσωπα και φιλοδοξίες, πείσματα και ινάτια.

 «Το επιμελητήριο Κορινθίας μπορεί να διαδραματίσει πολύ σπουδαίο ρόλο τα επόμενα χρόνια και σε αυτό επικεντρώνουμε τις δυνάμεις και την δράση μας. Στις επόμενες επιμελητηριακές εκλογές είναι γνωστό ότι θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος επικεφαλής μίας ισχυρής και ενωτικής παράταξης, η οποία θα έχει την αμέριστη στήριξη και της σημερινής διοίκησης, όπως πολλές φορές και με δημόσιο τρόπο έχει εκφραστεί από όλους» αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του. 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog