Άγιο είχαν δύο γυναίκες όταν συγκρούστηκαν τα αυτοκίνητά τους και το ένα ανετράπη.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο Λουτράκι και συγκεκριμένα επί της Λεωφόρου Αθηνών, στο ύψος της Shell.

Το μαύρο ΙΧ όχημα που οδηγούσε νεαρή κοπέλα, σταμάτησε στη διασταύρωση, (Καλλιμάνη & Λεωφ. Αθηνών) με σκοπό να περάσει απέναντι , ωστε να στρίψει προς Κόρινθο.

Xωρίς να αντιληφθεί το πορτοκαλί όχημα που κινούνταν από Κόρινθο με κατεύθυνση προς το Λουτράκι, επιχείρησε να διασχίσει τη διασταύρωση, με αποτέλεσμα το πορτοκαλί όχημα να προσκρούσει πάνω της, να εκτραπεί της πορείας του και να αναποδογυρίσει.

Στο σημείο του ατυχήματος βρισκόταν ο αντιδήμαρχος Λουτρακίου Σάκης Παπαθανασίου, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία και το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας.

Άμεσα έσπευσε το ασθενοφόρο να παραλάβει την οδηγό του πορτοκαλί οχήματος η οποία, φαίνεται να φέρει ελαφρά, ευτυχώς, τραύματα και ένα κόψιμο στο χέρι. Διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου για ενδελεχή  έλεγχο.

Η νεαρή κοπέλα του μαύρου οχήματος, εμφανώς σοκαρισμένη, αλλά καλά στην υγεία της δήλωσε στο loutrakiblog.gr

«Έλεγξα τέσσερις φορές το δρόμο, πριν περάσω απέναντι. Την τελευταία στιγμή κινήθηκα με το αυτοκίνητό μου και δεν είδα το ερχόμενο αυτοκίνητο, φταίω. Ευτυχώς η κυρία του άλλου αυτοκινήτου φαίνεται να ειναι καλα!. Πηγαίνω τώρα μαζί της στο νοσοκομείο»