Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

2 χρόνια πέρασαν από τη διπλή δολοφονία στο Λουτράκι που συντάραξε την Ελλάδα

- Advertisement -

2 χρόνια πέρασαν από τη διπλή δολοφονία στο Λουτράκι που συντάραξε την Ελλάδα. Το αποκαλυπτικό και αποκλειστικό ρεπορτάζ του loutrakiblog.gr έφερε στο φως τα πάντα για την στυγερή δολοφονία. Ακόμα και τη φωτοφραφία του βασικού υπόπτου, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος μέχρι σήμερα…

 Το χρονικό της υπόθεσης 

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ΙΧ υβριδικό αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς λίγο πριν τη 01:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, στην περιοχή Βηθλεέμ του Λουτρακίου.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δύο Πυροσβεστικά οχήματα από το κλιμάκιο Περαχώρας με 5 άνδρες καθώς και εθελοντές του Συλλόγου Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου με μία υδροφόρα. Ευτυχώς με την άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής, η φωτιά δεν επεκτάθηκε στο δάσος.

Αστυνομικοί και πυροσβέστες έκαναν εξωνυχιστικές έρευνες στην περιοχή για τυχόν τραυματίες. Δεν υπήρχαν επιβάτες στο αυτοκίνητο αλλά παρέμενε το ερώτημα πως βρέθηκε εκεί το όχημα και πως τυλίχθηκε στις φλόγες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του loutrakiblog.gr, οι Αστυνομικές Αρχές από την ώρα της πυρκαγιάς αναζητούσαν την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου. Δεν μπορούσαν να μπουν όμως στο εξοχικό της στο Φλάμπουρο χωρίς εισαγγελική παραγγελία.

Την επόμενη μέρα

Ένα εφιαλτικό σκηνικό αντίκρισαν οι αστυνομικοί όταν τελικά μπήκαν στο σπίτι της 45χρονης από την Οδησσό της Ουκρανίας, καθώς βρήκαν νεκρή τόσο την ίδια όσο και ένα ακόμη άτομο, το  γνωστό φαρμακοποιό που διατηρούσε φαρμακείο στο Λουτράκι!

Σε έγκλημα πάθους φαίνεται ότι αποδίδουν οι αστυνομικοί την διπλή δολοφονία που αποκαλύφθηκε.

Και οι δυο ήταν πεσμένοι στο δάπεδο πλημμυριμένοι στα αίματα. Τα πτώματά τους έφεραν πολλαπλά χτυπήματα από μαχαίρι ή άλλο αμβλύ αντικείμενο σε όλο το σώμα, ενώ βρέθηκαν εντελώς γυμνά, σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr!

Στο σπίτι στην περιοχή Φλάμπουρο του Λουτρακίου έφτασαν άνδρες της Εγκληματολογικής υπηρεσίας που το ερευνούν εξωνυχιστικά, ενώ στη συνέχεια ιατροδικαστής εξέτασε τις δυο σορούς

 

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τη διπλή δολοφονία, δείτε εικόνες και βίντεο  ΕΔΩ

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τόσο δύσκολο είναι για τους αλβανούς αστυνόμους να τον εντοπίσουν στη χώρα τους, να μας τον στείλουν πακέτο, να εκτίσει την ποινή του καμιά 5ετία στις φυλακές μας και να βγει μετά να αναπνεύσει καθαρό αέρα;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog