Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ανάπλαση και ρεκόρ επισκεψιμότητας για το Tourist Info Center στον Ισθμό (video-φωτο)

- Advertisement -

Κάποιοι το ονειρεύτηκαν, το υλοποίησαν, κάποιοι το πολέμησαν και κάποιοι το αγκάλιασαν! Ολοι θυμόμαστε την προσπάθεια που έκανε ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου να στηθεί το Info-Kiosk στον Ισθμό, τις καταγγελίες περί αυθαίρετης κατασκευής, τις κόντρες στα δημοτικά συμβούλια και πολλά ακόμα που πλέον δεν αξίζει να αναφέρονται.

Η προσπάθεια αυτή ευόδωσε, στελεχώθηκε με προσωπικό, ομόρφυνε την παρατημένη πύλη της Πελοποννήσου και σιγά σιγά όλη αυτή η προσπάθεια αγκαλιάστηκε και από την Περιφέρεια που πλέον συνέβαλε τα μέγιστα και στην επιπλέον στελέχωση με προσωπικό και στην ανάπλαση- διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου, στην τοποθέτηση της προτομής τους Χαριλάου Τρικούπη και αναβάθμισε το info kiosk με τεχνολογικό εξοπλισμό.

Ενας πανέμορφος χώρος λοιπόν υποδέχεται τους  τουρίστες και επισκέπτες αναβαθμίζοντας και διαφημίζοντας όχι μόνο την περιοχή του Ισθμού αλλά και το τουριστικό προϊόν!

Μεγάλης κλίμακας αναβάθμιση και επέκταση υλοποιήθηκε εντός του Σεπτεμβρίου στο Isthmus  Tourist  Info  Center  από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ένα έργο νευραλγικής σημασίας για την τουριστική περιοχή του Ισθμού.

Σε μια περίοδο με ιδιαίτερες προσκλήσεις για τον τουρισμό στην περιοχή μας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου άδραξε την ευκαιρία και μεταμόρφωσε την αλγεινή εικόνα που επί δεκαετίες παρουσίαζε ο περιβάλλοντας χώρος του Κέντρου Πληροφοριών Τουριστών στον Ισθμό, προβαίνοντας σε μια σειρά ενεργειών προς αξιοποίηση και ανάπλαση του μοναδικού σε ομορφιά και ενδιαφέρον στους χιλιάδες επισκέπτες της περιοχής του Ισθμού και της Διώρυγας.

Η επέκταση του Isthmus Tourist Info Center, το οποίο είχε τεθεί σε λειτουργία από την 8η Αυγούστου 2018 από τον LTO, σε συνεργασία με την ΑΕΔΙΚ, το Δήμο Λουτρακίου-Π- Αγ. Θ και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, η αύξηση των ψηφιακών μέσων ενημέρωσης, η αποπεράτωση των περιφράξεων, καθώς και η κατασκευή της προτομής του Χαριλάου Τρικούπη εδραιώνουν την λειτουργία του καλαίσθητου Τουριστικού Περιπτέρου στο οποίο προβάλλονται σε Ενότητεςοι προορισμοί  και τα τοπικά προϊόντα της Πελοποννήσου, συμβάλλοντας στην άψογη εξυπηρέτηση των επισκεπτών μέσω των εξειδικευμένων στελεχών υποδοχής.

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου συγχαίρει την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την πρωτοβουλία που έγινε πράξη, μεταμορφώνοντας τον Ισθμό σε ένα σύγχρονο αξιοθέατο.

Ρεκόρ επισκεψιμότητας στην μετά Covid-19 εποχή κατεγραψε τους μήνες Αύγουστο & Σεπτέμβριο του 2022 το  Isthmus Tourist Info Kiosk.

 

Μέσα σε 2 μήνες εξυπηρέτησε περισσότερους από 9.500 επισκέπτες φέρνοντας τα νούμερα κοντά στο 2019.

Από τις 18/04 που άνοιξε έχει υποδεχθεί περισσότερους από 12.500 επισκέπτες από διάφορες χώρες  με την πλειοψηφία αυτών να προέρχονται από την Γαλλία και τις ΗΠΑ, ενώ ο Αύγουστος ήταν ο καλύτερος μήνας της σεζόν με επισκέτες από 45 διαφορετικές χώρες.

Ανάπλαση & Ρεκόρ επισκεψιμότητας για το Isthmus Tourist Info Center
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν κοιτάτε καλύτερα να φτιάξετε την βυθιζόμενη στα Ίσθμια που ταλαιπωρείται ο κόσμος και να αφήσετε τις ψεύτικες εικόνες..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog