Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Λουτράκι: Καταγγελία αναγνώστη για επικίνδυνα φυτά που προεξέχουν στο πεζοδρόμιο

- Advertisement -

Την παρακάτω επιστολή-καταγγελία, έστειλε αναγνώστης μας για τα φυτά που βλέπετε στην φωτογραφία, των οποίων τα φύλλα προεξέχουν και είναι επικίνδυνα για τον τραυματισμό των πεζών.

Αγαπάμε το πράσινο και χαιρόμαστε να το βλέπουμε στις γειτονιές μας και σε όλη την πόλη. Είναι πανέμορφες οι εικόνες των σπιτιών με φυτά στην αυλή τους. Ομως πολύ καλοπροαίρετα, θέλω να επισημάνω ότι πρέπει να τα περιποιούμαστε, να φροντίζουμε και για τους συμπολίτες μας όταν αυτά αποτελούν κίνδυνο…

Τα συγκεκριμένα φυτά, όπως όλοι γνωρίζετε έχουν μυτερά φύλλα τα οποία είναι επικίνδυνα καθώς περνά κάποιος πεζός από το πεζοδρόμιο.  περνώντας από το σημείο, πραγματικά ένα φύλλο θα καρφωνόταν στο μάτι μου.

Θα παρακαλούσα αν γίνεται, να δημοσιεύσετε την παρακάτω φωτογραφία ώστε να ευαισθητοποιηθεί/ούν ο/οι ιδιοκτήτες και να τα κλαδέψει/ψουν.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και στο δρόμο με τους ευκαλυπτους! Πέφτουν συνέχεια κλαδιά με τον αέρα. Παραλίγο να σκοτωθω με το αμαξι. Πιστεύω ότι από καθαρά θέμα τύχης δεν έχουμε θύματα σε αυτό το σρομο

  2. Έχετε δίκιο. Δυστυχώς, οι ανεύθυνοι είναι πολλοί. Μια βόλτα αν κάνει κάποιος έξω από το κέντρο του Λουτρακίου, θα δει σε αρκετά σημεία που το πράσινο από κάποια σπίτια με αυλές είναι τόσο απεριποίητο, που μερικές φορές καλύπτει και τα φωτιστικά έξω στο πεζοδρόμιο. Όλοι οφείλουν να κάνουν τα απαραίτητα κλαδέματα έτσι ώστε να μην ενοχλείται ο πεζός και να μην κρύβονται τα φαναράκια με τις λάμπες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog